نقل قول نوشته اصلی توسط parsvia نمایش پست ها
من از جواب شما تعجب می کنم! هر کسب و کار سالمی به دنبال درآمد است و تلگرام هم همین هدف رو داره! نه فقط تلگرام! سروش! گپ! ایتا! فیس بوک! واتس آپ! فیس نما و هر شبکه اجتماعی که فکرش رو بکنید!
نشد نداره که نمیشه جواب! خیلی چیز ها در حال حاضر نشد داره! و ایران هم در این سطح از تکنولوژی نیست که بتونه بلاک چین رو مسدود کنه!!!! نه فقط ایران هیچ کشور دیگه ای در حال حاضر نمی تونه! چون ماهیت این شبکه جوریه که ***** شدنی نیست! و اطلاعات در بالاترین سطح امنیتی قرار دارند! بلاک چین یک پایگاه داده واحد نیست که بشه اون رو ***** کرد! چندین پایگاه داده است!
چرا باید تا این حد سطحی نگر باشیم؟!

واقعا برام جالبه، قبل از اینکه شنونده خوبی باشیم و فکر کنیم هدف از بیان حرف چیه، فقط فکر سرهم کردن جواب هستیم که یک چیزی بگیم!

دقیقا سه بزرگوار از جمله حضرت عالی، دیدگاه منو نقل قول کردند، اما نگاه به ماجرا اینه که من موافق هیلتر تلگرامم، مسئول هیلترینگم، تازه پیشنهاد کار در دولت هم میدن

شما از این تعجب کنید که اولین و بزرگترین انجمن تخصصی ایران، اوج بحث در همین تاپیک، به جای تخصص، برچسب زدن به همدیگه است! موضع گیری علیه همدیگه است!

نگاه کارآفرین و موشکافانه ای وجود نداره که در متن این خبر، به جای توجه به هیلتر، به موضوع ارز دیجیتالی تلگرام بپردازه!

ارزش ریال با پهن شتر برابر شده!! یک عده اونقدر جوش نیاوردن که نگران هیلتر شدن تلگرام هستن!

تعجب واقعی اینجاست دوست من؛
به جای توجه و تفکر در مورد اصل ماجرا، همیشه در حاشیه و صدها کوچه فرعی اونورتر داریم بحث میکنیم!

===========

اشتباه از بنده بود که در تاپیک شرکت کردم، که تکرار نخواهد شد.

پیروز باشید.