نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: حذف از نتایج گوگل یا افت رتبه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید AlienX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    40 پست

پیش فرض پاسخ : حذف از نتایج گوگل یا افت رتبه

نقل قول نوشته اصلی توسط vilibili نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یک سایتی دارم اما برخی از صفحات یا از نتایج گوگل حذف میشن یا آن چنان رتبشون افت می کنه که با نبودش تفاوتی نداره. مثل دانشگاه ملبورن یا دانشگاه اوپسالا یا تحصیل در اتریش که صفحه 13 گوگل که ارزشی نداره یا تحصیل در آلمان که هر دفعه مطلب میزارم کاهش پیدا می کنه اما نمیشه که هر دفعه مطلب بزارم پس این سایت هایی که به طور مدام در صدر جستجو هستن چطوری هست؟ هر دفعه که مطلب نمیزارن؟ والا دیگه گیج شدم الان تقریبا هشت ماه هست سایت زدم اما ورودی سایت از طریق گوگل با همه تلاش هایی که کردم تغییر نمی کنه.
    برخی صفحات در صدر نتایج گوگل بودن ولی با گذشت زمان افت شدیدی داشتن.
    نمی دونم گذاشتن این لینک ها خلاف هست یا نه اگر خلاف هست مدیران حذف کنند.
    سلام، ملاک موتور‌های جستجو از جمله گوگل بازدید هستش و زمانی‌ که سایت‌ها از نظر قدرت در یک شرایط باشن اون سایتی بالاتر میاد که بازدید بیشتری داشته باشه حتی اگر روزی ۱ نفر هم بازدید کننده بیشتر داشته باشه از بقیه بالاتره چون گوگل اینطور برداشت می‌کنه که این سایت محتوای بهتری از نظر کاربر داره که مورد پسند بوده، البته برگشت کاربر به سایت هم خیلی‌ مهمه و اگه تعداد برگشت کاربر‌ها بیشتر از سایت‌های دیگه باشه باز هم یک امتیاز محسوب می‌شه، من سایتی رو میشناسم که روزی یک میلیون و نهصد هزار نفر ورودی داره و این سایت تا به امروز ۸ سال هست که لینک اول گوگل هستش و تو این سالها خیلی‌‌ها خواستن باهاش رقابت کنن اما نتونستن چون ورودی بالایی‌ داره، این سایت نه محتوا مینویسه نه آپدیت می‌شه، فقط چون ورودی خوبی‌ داره بالاست، شما اگر داخل گوگل کنسول سایتتون نگاه کنید در طول روز افرادی از گوگل وارد سایت شما شدن و ctr اون کلمهٔ جستجو شده رفته بالا و سایت شما بعد از مدتی‌ که ctr ثابت داشته باشه خود به خود میاد بالا و اینا همش به بازدید و کلمهٔ کلیدی بستگی داره، مثلا سایت خودم واسه کلمات کیلیدیش ctr ۸۷% هستش، خوب معلومه که خیلی‌ راحت صفحه اول گوگل رو میگیره، چرا ctr ۸۷% هست؟ چون مثلا روزی ۱۰۰ نفر سرچ می‌کنن و ۸۷ تاش ترجیح میده بیاد داخل سایت من و این می‌شه که روز به روز بالاتر میره و میمونه.

2. تعداد تشکر ها از AlienX به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)