-
December 11th, 2010, 09:22
عضو انجمن
ریسلری iweb یا arvixe
با سلام مجدد. من با چند نفر از دوستان میخواهیم یک ریسلری بگیریم . نه برای خرید و فروش هاست برای اینکه خودمون ازش استفاده کنیم . نظر جمعی تا حالا به اینجا رسیده که یا از ای وب بگیریم و یا از ارویکس . بین این دو تا نتونسته ایم به تفاهم برسیم. حالا میخوام با دوستان با تجربه مشورت کنم که اگه شما بودید از کدام میگرفتید ؟ متشکرم که با نظراتتون به ما کمک میکنید :
مشخصات ریسلری آی وب
مشخصات ریسلری آرویکس
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
محاسن آی وب به نظر ما: کانادایی بودن - دیتاسنتر بودن - هزینه کم برای سفارش ده ساله - پهنای باند بسیار زیاد
معایب آی وب به نظر ما: whm نسبتا ناقص و بدون امکانات کامل - معروف به پشتیبانی ضعیف - نداشتن zend - هزینه سالانه بالا - محدودیت دو درصدی در استفاده از منابع سرور
محاسن آرویکس به نظر ما: آی پی اختصاصی همراه با سفارش - ssl فعال همراه با سفارش - whm کامل - zend فعال - فضای بیشتر - ریسلری رایگان enom -
معایب آرویکس از نظر ما: مشتری امکان ادد دامین ندارد - آمریکایی است (اما ایران را تحریم نکرده ) - دیتاسنتر نیست -
در این موارد مثل هم هستند : آپ تایم واقعی هر دو تا 99.9 درصد - هر دو حدود 45000 مشتری دارند - هر دو معروف و معتبر هستند - مشتریهای ایرانی زیاد دارند-
ویرایش توسط khudeman : December 11th, 2010 در ساعت 09:35
-
-
December 11th, 2010 09:22
# ADS
-
December 11th, 2010, 09:41
عضو جدید
پاسخ : ریسلری iweb یا arvixe
-
تعداد تشکر ها از rozdata به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2010, 11:31
عضو انجمن
تشکر از محبت شما اما چون من به نمایندگی از بقیه صحبت میکنم خواهش میکنم در مورد همون دو تا راهنمایی بفرمایید تا از موضوع خارج نشویم
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
دوستان ما رو هم تحویل بگیرین دیگه
-
-
December 11th, 2010, 12:34
عضو انجمن
با سلام
ما از iweb سرور داریم و راضی هستیم.ولی به قول شما پشتیبانی خوبی نداره.
یک جورایی هم معروفه و اعتبار داره بهتره از همین جا بگیرید.در ضمن فقط ماهیانه بخر که همیشه شما سوار باشید.
البته اگر نمایندگی iweb را خواستید از یک شرکت ایرانی بگیرید پارمیس هاست در خدمت شماست.
-
تعداد تشکر ها از kingoftehran به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2010, 12:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingoftehran
در ضمن فقط ماهیانه بخر که همیشه شما سوار باشید.
ولی قیمت ماهانه اش خیلی بالاست . پنج برابر ده ساله میشه
-
-
December 11th, 2010, 13:00
عضو دائم
خوب شما میگی از آی وب بگم
با وجود اینکه پشتیبانی لول 3 داشتم بازم پشتیبانی نمیکردن . هر روز از خودشون صورت حسابای الکی ایجاد میکردن . یک ماه اول روزی 7 ساعت قطع بود ولی ماه دوم 100 % کامل ماه سوم 1 ساعت قعط بود .
از هیچی پشتیبانی نمیکنن جز پلسک و سی پنل من که فرار کردم از آی وب اما یه نصیحت هم دارم واست از خارجی جماعت سرویس بیش از یه ماه نخر اما از ایرانی خواستی بخر
آرویکس هم من یه ماه کار کردم باهاش بدک نبوده ویپی اس داشتم ازش به هر حال انتخاب با شماست
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2010, 14:19
عضو انجمن
پس شما هم معتقدین نباید بیش از یکماهه خرید کرد تا چه رسد به ده ساله . خب در اینصورت یکی از محاسن ای وب از دست میره . ببینیم بقیه دوستان با تجربه چه نظری دارن
-
-
December 11th, 2010, 15:11
عضو دائم
فقط می تونم بگم قبل از خرید واو به واو قوانین رو مطالعه کرده و خوب درک کنید، سپس خرید نمایید
-
تعداد تشکر ها ازirlogo به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2010, 17:13
عضو انجمن
دوست عزیز واقعا پرداخت 10 ساله منطقی نیست حتی اگر می خواستی از ما هم سرویس بگیرید می گفتم 10 ساله نخر ماهیانه این خوبی را دارد که هر وقت خواستید کوچ می کنید
دوستمون راست میگن پشتیبانی افتضاح هست ما هم خودمان سرور را کانفیگ و نگاهداری کردیم رو iweb نمی تونید حساب کنید برای پشتیبانی
به هر حال سرور ما iweb هست و می تونیم نمایندگی تضمینی به شما بدهیم.
-
-
December 13th, 2010, 11:01
عضو انجمن
دوستان عزیز بنا به سفارشهای شما ما دو سرویس آزمایشی یک ماهه از آی وب و آرویکس گرفتیم. حالا شما پیشنهاد میکنین روی چه جزئیاتی از اینها زوم کنیم تا ببینیم کدوم بهتره از اون یکیه ؟
-