نقل قول نوشته اصلی توسط شینا نمایش پست ها
سلام
من میخواستم بدونم چه مقدار زمان باید صرف کنم که سایتم را سئو کنم
سلام، در مورد زمان سئو چند تا مورد هست که گفتم طبق تجربه شخصی‌ اینجا بیان کنم بد نیست، تقریبا ۶ ماه پیش یه سایت رو افتتاح کردم که هیچی‌ داخلش نبود، هاست سایت هم اشتراکی‌ بود نه اینکه بگم اختصاصی بوده و خیلی‌ عالی‌ بود، از این هاست اشتراکی‌‌ها که ۱۰۰ تا سایت روش میاد بالا، اما سرعتش واقعا خوب بود، خلاصه نشستم روزی ۱ مقاله در مورد موضوع مرتبط با سایت نوشتم، دقیقا هر شب ساعت ۱۰ یه مقاله پست می‌کردم و همون لحظه هم داخل گوگل ایندکس می‌کردم. فقط هم روی ۲ تا کلمهٔ کلیدی کار می‌کردم نه بیشتر، تا اینکه تعداد پست رسید به ۴۰ یعنی‌ تا اون لحظه ۴۰ روز گذشته بود، اما هر شب با همون کلمه‌های کلیدی داخل گوگل جستجو می‌کردم ببینم سایت اومده بالا یا نه اما میدیدم هیچ خبری نیست، از نظر بک لینک هم سایت هیچ بک لینکی‌ نداشت، یه شب ( شب ۴۰ م ) به طور اتفاق داشتم جستجو می‌کردم دیدم سایتم داخل صفحه ۱۰ گوگل ظاهر شده و همینجا بود که موقعیت رو از دست ندادم و خیلی‌ سریع اومدم به سایت بازدید مستقیم و مجازی از گوگل دادم، این کار رو شب و روز به مدت ۱ هفته ادامه دادم و بعد از ۱ هفته با افتخار اومدم صفحه اول گوگل، از اون شب به بعد نه دیگه مقاله نوشتم نه بک لینکی‌ چیزی گرفتم، فقط بازدید به سایت دادم، ملاک گوگل اول و اول بازدید هستش بعد بک لینک بعد محتوا، این تجربه شخصی‌ من هستش، هنوز هم که هنوزه سایت داخل صفحه اول گوگل هستش و دیگه هم بهش بازدید نمیدم چون خود مردم میان داخلش و بازدید داره، البته اینم بگم که ۲ تا کلمه کلیدی که روش کار کردم فوق‌العاده رقابتی‌ بودن نه اینکه کلمه کلیدی الکی‌ باشه. در کل زمان سئو سایت شد ۵۰ روز.