شما به این فکر کنید به یک دلیلی این کلمات خاص قیمت بالایی دارند و بالطبع برای مالک وب سایت با ارزش تر خواهند بود. این هنر هر تجارت است که بتوانند هر بازدیدکننده ای را تبدیل به مشتری کنند و اگر این کار را نمی توانند انجام دهند می بایست تجدید نظر در عرصه ای که می خواهند وارد رقابت شوند، نمایند.
این دیگه تخصص کسی که تبلیغات می بنده هست
وقتی کوالتی اسکور رو به 10 برسونید دیگه اون قیمت نخواهد بود
- - - Updated - - -
پس شما نون نمی خورید یا احتمالا ایران تشریف ندارید
الان مردم تو ایران به ریال در میارن ولی به دلار خرج می کن
شما این پلان 500 دلاری رو از کجا آوردید من نمی دونم
الان ما حداقل هزینه تبلیغاتمون حدود 220 هزار تومنه چه طوری شما 2.5 میلیونی در آوردید
در ضمن وقتی شما محصولی برای فروش دارید تبلیغات گوگل هدفمندترین کاری هست که میشه انجام داد
بحث سئو رو پیش کشیدید آیا به صورت دائم شما توی همه کیورد ها توی صفحه اصلی خواهید بود؟
ولی توی تبلیغات شما می تونید هر لحظه لینک رو عوض کنید یا عنوان ها و توضیحات رو تغییر بدید و توی تمام کیورد ها باشید
الان مشتریان ما وقتی دارن در میارن اصلا قیمت دلار براشون اهمیت نداره چون هزینه ای که می کنن حداقل 3 تا 5 برابر در میارن
ولی شما مهمترین چیز رو در نظر نگرفتید "زمان" بله مهمترین چیز در کسب و کار زمان هست
- - - Updated - - -
آیا تا به حال شما تبلیغات گوگل انجام دادید؟
اگر انجام دادید برای چه کسب و کاری؟
چه قدر هزینه کردید؟
از طریق نماینده های ایرانی انجام دادید؟
از طریق کدوم شرکت؟
بنده قبلا تبلیغات دادم اون پلن 220 تومانی که شما میگید کلا انگار اصلا نمایش نداره!! شاید از هر 10 هزار بار جستجو یک بار با اون کلمه بیاید! دیدم که میگم عزیز من الان 220 تومان میشه تقریبا 35 دلار! پلن 35 دلاری اصلا برای گوگل ارزش نمایش نداره! خود شما توی گوگل کار کنی 35 دلار رو اصلا نگاه میکنی؟ وقتی حقوقت دست کم 15 هزار دلاره؟؟ منطقی حرف بزنید روی هوا یک چیزی نگید برای جذب مشتری شما هم کارت اینه بنده هم قصد تخریب کار شمارو ندارم انشاالل... روزی 100 تا مشتری بگیری ولی 30 35 دلار پولی برای گوگل نیست که ارزش نمایش تبلیغ داشته باشه
حرف اصلی من کار شما نیست قیمت دلار هست که با ریال دیگه قابل مقایسه نیست! و تمام این تبلیغات به دلار هست! پلنی که شما میگید 220 تومن دلار بشه 7 هزار تومن هم 220 تومنه؟ قطعآ قیمت اصلی میشه 550 تومن تازه اونم بازم مطمئن باش بیشتر میشه ولی شما از ناچاری کارت به جای مثلا روزی 3 دلار روی 1.5 دلار برای تبلیغات اختصاص میدین و میدونم شما هم مجبورین! ولی اینکه اینجا میاید میگید گوگل عالیه بهتر از گوگل نیست قیمتاش تو ایران فرق داره اینا خودتونم میدونید خیلی ببخشید چرندیاتی بیش نیست مام همینجا داریم زندگی میکنیم توی فضا نیستیم والا
ویرایش توسط N4vid12 : April 9th, 2018 در ساعت 12:07
دوستان این اصلا مقایسه جالبی نیست !
اول اینکه این پلن هایی که میگین ساخته و پرداخته گوگل نیست، گوگل اصلا پلنی به این شکل نداره ... این پلن ها رو بیشتر، شرکت های واسط برای مشتری ترسیم میکنند.
بعد اینکه من سایتی بوده با روزی 4-5 دلار تو صفحه اول نگه داشتم و یه سایتی هم با روزی 700 دلار !
به خیلی فاکتور ها بستگی داره که حتما خوتون استاد هستین.
در هر صورت من علت این بحث ها رو نمیفهمم اصلا مقایسه کردن گوگل و انجام سئو هم مثل مقایسه کردن نیاز بدن به آب خوردن یا حمام کردن میمونه ! هر کدوم کاربرد خودش رو داره.
- - - Updated - - -
دوستان این اصلا مقایسه جالبی نیست !
اول اینکه این پلن هایی که میگین ساخته و پرداخته گوگل نیست، گوگل اصلا پلنی به این شکل نداره ... این پلن ها رو بیشتر، شرکت های واسط برای مشتری ترسیم میکنند.
بعد اینکه من سایتی بوده با روزی 4-5 دلار تو صفحه اول نگه داشتم و یه سایتی هم با روزی 700 دلار !
به خیلی فاکتور ها بستگی داره که حتما خوتون استاد هستین.
در هر صورت من علت این بحث ها رو نمیفهمم اصلا مقایسه کردن گوگل و انجام سئو هم مثل مقایسه کردن نیاز بدن به آب خوردن یا حمام کردن میمونه ! هر کدوم کاربرد خودش رو داره.
تمام گفته هاتون این رو نشون میده اصلا تبلیغات گوگل تا حالا انجام ندادید
بنده به هیچ عنوان هیچ تعصبی رو گوگل ندارم
اینجا هم تبلیغی انجام ندادم
بنده مشتریان خودم رو دارم و یه سری به تاپیک بنده بزنید کامل متوجه رضایت یا نارضایتی مشتری ها میشید
ولی کلیت صحبت شما اینه که تفکرتون چیز دیگه یا جای دیگه است چون تا حالا اصلا تبلیغات انجام ندادید
- - - Updated - - -
دوست عزیز چرا فکر می کنی تبلیغات گوگل رو به عده فقط برای سایت هایی مثل سایت شما که فیلم هستن میدن
تبلیغات گوگل کلیتش فرق می کنه و ماجراش فرق می کنه
اگه کسی روی 4 یا 5 دلار داره میده حتما داره چند برابرش رو سود می کنه
مگه کسی مغز خر رو خورده که بخواد بیخود و بیجهت تبلیغ کنه
مشتری دارم روزانه 700 هزار تومن داره هزینه تبلیغ می کنه ولی در قباش 3 برابر این مبلغ در میاره
خوب حالا بگید ببینم طرف آیا در نیاره میاد تبلیغ کنه؟
- - - Updated - - -
این بخش از صحبتتون که بولدش کردم فکر کنم اشتباهه
اکثر افرادی که سئو خوبی ندارن و برای اینکه وقتشون رو از دست ندن میان سراغ تبلیغات
والی کسی که سئو داره خیلی کم پیش میاد تبلیغ بزنه ولی بازم میزنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)