دوستان چرندیات رو ول کنید 4تا امثال اینان میرن سروش نصب میکنن
برنامه چت فقط yahooo تا اخرین لحظه باهاش بودم دم آخر دقیق یادمه تک تک friend هام آف شدن بعد خودم Yahoo
دوستان چرندیات رو ول کنید 4تا امثال اینان میرن سروش نصب میکنن
برنامه چت فقط yahooo تا اخرین لحظه باهاش بودم دم آخر دقیق یادمه تک تک friend هام آف شدن بعد خودم Yahoo
از فکر استارتر خوشم اومد (ساندیسش خون ساز بوده)
اومد از یه خبر از وب سایت محسن رضایی برداشت که دو زار نمی ارزه (نه خبر، نه سایت و نه ...)
تا توجه ها رو به سمت خودش جلب کنه!
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7...81%D8%AA%D9%87
اختلال شخصیت خودشیفته (به انگلیسی: (Narcissistic personality disorder (NPD) نوعی اختلال شخصیت است که در آن فرد خود را بزرگ و مهم میپندارد و به گونهای غلوّآمیز احساس توانایی و لیاقت میکند.
برادر بزرگوار ، استارتر گرانقدر
شما نون شب چند هزار نفر و میدی تا مسنجری که مورد علاقته بیاد بالا ؟ اگر میدی بسم الله فقط 10 نفر میفرستم شما کمکشون کن و نونشونو بده
اون دوستانی که چند سال چشمشون ، کمرشون ، دستشون ، زندگیشون رو گذاشتن تو تلگرام ، زحمت کشیدن یا سرمایه گذاری کردن رو چرا فدای آرمان های عبوری خودتون میکنید ؟
اطلاعات میفروشه ؟ دیلت اکانت کن بیا مسنجر داخلی خیالتم راحت باشه ، من راضی به فروش اطلاعاتم هستم به هیچ احدی هم ارتباطی نداره
احتمالا شما جزو اون دسته افرادی هستید که فکر میکنید پولدار ها حق شما رو خوردن و پولدار شدن
ز که نالیم که از ماست که بر ماست
1 نا امنه و فلان چرا خودتون تلگرام دارین؟
2 بیا بگیر سهمیتو بکش از ما بیرون همون سایتتم ماله خارجیاس بخصوص مال انگلیس ...
3 بفروشه هم اطلاعاتو مهم نی
4 اینو پیشنهاد می کنم ببینی شاید شاید لاقل بیدار شدی
https://www.youtube.com/watch?v=qXcm92Suq5s
هیچ چیز در این زمانه قابل اعتماد نیست حتی گوگل ! خود منم مشکوک می زنم !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
درود...هیچ ابزار ارتباطی امن نیست...
بستگی به خودت داره چجوری با این ناامنی اطلاعاتی محافظت کنید...
خودم به هیچ ابزاری ارتباطی خارجی و داخلی اعتماد ندارم...
همین قضیه فیس بوک که دیدید که چه بلایی سر کاربران خود آورد...
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
درود و احترام
بحث امنیت در فضای مجازی باور یک عده ساده لوح هست
اینکه اطلاعات ما به چه درد خارجیا میخوره فقط اهل تحقیق میفهمن و تخریب چیا میگن مگر اطلاعات مارو بدونن چی میشه
اطلاعات مردم توسط ایکلود اپل بصورت اتومات ذخیره میشه یعنی شما اگر غیر فعالش نکنید یک فضای 5گیگ میده به شمابعد مثل چند سال پیش یه هو همه چیز انتشار داده میشه و میگن هک شد
یا مایکروسافت که به راحتی از اطلاعات کاربرا استفاده میکنه
حتی دور بین های گوشی و لپ تاپ یا سیستم های خونگی اصلا قابل اعتماد نیستن
اطلاعات کاربرانتوسط مافیا خریدو فروش میشه و روشون تحقیق میکنن
دنیای ما ادما واقعا کثیفه و مردم ساده بازیچه خیلی از مافیا هستن
نه تلگرام نه سروش هیچ کدام قابل اعتماد نیستن وقتی به خودت شک کنی بعد میشه درد سر
درست زندگی کنید تا نه از سپاه بترسید نه از خارجیا
وقتی کارت خلاف باشه باید از نظام و حکومت فرار کنی
نظام رو ملت میسازن و حمایت میکنن پس قبل از گیردادن به نظام خودمون رو اصلاح کنیم تا نظام سالمی داشته باشیم و پیشرفت کنیم
ای کاش مسئولین نفهم ایران بجای گیر دادن به اپلیکیشن به فقرو فساد و اختلاسو بیکاری توجه میکردن
جامعه ای که ملت در رفا باشن هیچ وقت خرابکاری توش نمیشه و عده ای زدش نمیشن
مشکل از انتخاب خود ملت هست و هرچی سرشون میاد حقشونه چشاشون رو روی دو مافیای اصلاح طلب و اصولگرا بستنو نابودمون میکنن
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)