کاملا درست میفرمایید مهندس. من از شما عذر خواهی میکنم. چون اشاره به پسوندش کردین فکر کردم مشکل فقط سره ران تایمش هست. به این قسمتش دقت نکردم دیگه.
همونطور که مشخصه این برنامه مبتنی بر Xmlbeans هستش که یک ساختار برای دسترسی به xml هایی هستش که بر اساس جاواپیاده سازی شدن. برای نصبشم زیاد نیازی نیست نگران باشین. آموزش نصبشم براتون دارم مینویسم.
فقط باید بگم که این ساختار آخرین ورژنش 2.6.0 هستش که نزدیک به پنج ساله هیچ بروزرسانی نداشته. اگر از این برنامه برای سرور مهمی استفاده کنین، خواستم متوجه ریسک امنیتی که احتمال داره ممکنه داشته باشه، باشین.
برای نصب و راه اندازیش هم باید حداقل JDK 1.4 و Apache Ant رو سیستم یا سرور نصب باشه. اگر تو نصب Apache Ant واهمه داشتید یه تاپیک جداگونه باز کنین تا آموزش اونرو خودم یا دوستان براتون بگن.
مفروض بر اینکه اون دو پیش نیاز بالا رو نصب کردین::
اول از لینک زیر برای دانلود استفاده کنین:
شما ازون صفحه فقط و فقط عملیات دانلودش رو انجام بدین بعدش دستور زیر رو بعد از اکسترکت کردنش وارد کنین.کد PHP:
https://xmlbeans.apache.org/sourceAndBinaries/index.html#XMLBeans+Binary+and+Development+Kit
اگر پوشه ای که در نهایت فایل های این اسکریپت داخلش هست اسمش باشه xmlbeans دستور زیر رو وارد کنین:
بعدش که وارد پوشه اش شدین دستور نصب زیر رو ارسال کنین:کد PHP:
cd xmlbeans/
و بعد هم که دستور اجرای آپاچی انت رو باید بزنین. دقیقا همون پیش نیازی که گفتم باید نصبش کنین قبلش که اگر تو نصب کردنش واهمه داشتین یه تاپیک باز کنین تا بهتون بگم:کد PHP:
./xbeanenv.sh
جمع بندی:کد PHP:
ant
اول اون رانتایم و آپاچی انت رو باید روی سرور یا سیستم نصبش کنین.
بعدش از روی اون لینکی که دادم، یک نسخه رو دانلودش کنین. حالا یا باید گیت نصب کنین اونرو کلون کنین یا باید اس وی ان کنینش یا به هرشکلی. و بعدش هم که طبق آموزش نصبی که دادم در نهایت این پیش نیاز برنامه ی جاوایی تون رو نصب میکنین. و بعد در نهایت خوده برنامه ای که تاپیک کردین رو بدون هیچ مشکلی میتونین پیاده سازیش کنین.