نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
تلگرام آپدیت میشه نواقص جزئی رو برطرف میکنه و امکانات جدید رو اضافه میکنه و خودش هم قبول داره که باگ داشته و مهم تر اینکه راجب پیام رسان های دیگه دروغ پراکنی نمیکنه
توی تمام رسانه های دولتی دارن سروش رو تبلیغ میکنن و بودجه هنگفتی پشتش خوابیده و کاملا مشخصه چه بلایی قرار سر ملت بیارن
شما میدونی قیمت 10 ثانیه تبلیغ توی تلویزیون چقدر میشه؟
گفتم که شما با این کارتون از یک دسیسه حمایت میکنید نه از برنامه نویس ایرانی
برای حمایت از برنامه نویسی ایرانی راه های بهتری هست، مثلا دستمزدهارو بالا ببریم
سلام بزرگوار
خوب پس دوستان یکی یکی تایید کردن که تلگرام به تدریج تبدیل به تلگرام شده و در ابتدا به این شکل نبوده ، پس در واقع ضعف هایی داره که در هر آپدیت این مشکلات برطرف میشه درسته ؟
بنده از سروش حمایت نکردم اکانت هم ندارم بحث من با فردی بود که به سمت برنامه نویسان داخلی جبهه گرفته
مخالف ***** شدن تلگرام هم نیستم چون معتقدم رقابت باید سالم باشه و مردم خودشون انتخاب کنن ، پس بیایم به تصمیم مردم احترام بذاریم

من نه این جبهه گیری دولت بر ضد تلگرام رو قبول دارم و نه جبهه گیری برخی از دوستان در انجمن ، به هر حال آدم یک طرفه به قاضی نمیره

موفق باشید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sina km نمایش پست ها
ویسپی ایرانیه!
" اما بر اساس شنیده‌ها به نظر می‌رسد که این پیام‌رسان، در ماه‌های گذشته توسط یک شرکت ایرانی مدیریت می‌شود و در حال توسعه در داخل کشور است./ digiato "
https://goo.gl/QbVx8N
بنده اطلاعی ندارم ، لینکتون باز نمیشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
البته این رو هم اضافه کنم تلگرام مشکلات داشته کسی صداش در نیومد چون تلگرام بدون ادعا اومد و این مردم بودن که به انتخاب خودشون تلگرام رو انتخاب کردم پس وقتی من نوعی به انتخاب خودم میام تلگرام رایگان رو نصب میکنم حتی اگه باگی هم داشته باشه نباید اعتراض کنم (به همون دو دلیل 1- رایگان بودن 2- انتخاب خودم)
اما وقتی سروش با بودجه های کلان ساخته میشه با بودجه های کلان تر تبلیغ میشه و همه پیام رسان هارو بد میدونه باید یه چیزی واسه ارائه داشته باشه که با تلگرام فرق کنه
بسیار عالی