نقل قول نوشته اصلی توسط amirveisi نمایش پست ها
سلام استادید محترم
دوستان برای یکی از مشتری های خیلی حساسم یه هاست ویژه ورد پرس با کانفیگ خوب و وب سرور لایت اسپید 30 گیگ فضا و سایر چیزها نا محدود میخوام که پشتیبانی واقعا قوی و 24 ساعته داشته باشه
از اونجایی که سایت ایشون یه فروشگاه و 4 5 سال هم فعال هست ترافیک سایت بالاست از اولش و در خواست پشتیبانی مستقیم با تلفن رو دارم جوری که هی ما رو با تیکت پاسکاری نکن
در ضمن من خارج از ایرانم و تنها راه ارتباطی واتساپ یا تلگرامه
ممنون میشم پیشنهاد بدین
تلگرام من : 00905558981382
خیلی مخلصیم
یا علی

بهترین پیشنهاد این هستش که شما هاستتون رو از یکجای معتبر تهیه کنین و در کنار اون شما میتونین از همکاری یک وب مستر استفاده کنین که اطلاعات کافی مورد نیاز رو داشته باشه و بتونه هر موقع که به مشکل برخورد میکنین، کمک تون کنه. این بهترین کاری هستش که شما میتونین کنین. چون زمانی که شما یک هاست از یکجای مطمعن تهیه میکنین معمولا مشکلی از سمت سرور نخواهین داشت. از طرفی هم اگر خود وب سایت به مشکلی یا خطایی بخوره وب مستر میتونه مشکل رو برطرف کنه. ضمن اینکه میتونه خودش شخصا کارای بکاپ گیری رو بدون تکیه بر هاستینگ انجام بده. البته از جایی که ایشون مشتری شما هستش در نتیجه خودتون یک وب مستر هستید دیگه. هاست هم که از جایی تهیه میکنید پس مشکلی وجود نداره. برای تهیه هاست هم شرکت ****** جای خوبیه.