-
March 29th, 2018, 18:16
عضو انجمن
پاسخ : نحوه نصب

نوشته اصلی توسط
adamak2013
@
SaeedFazlollahzadeh
چه عالی نمیدونستم میشه توی سایت ها هم اگه نگاه کنید اصلا اموزشی از نصب ویندوز در کنار لینوکس نیست و همشون لینوکس در کنار ویندوزه
خود منم که میخواستم در کنار کالی ویندوز نصب کنم به این علت که گفتن نمیشه از 0 نصب کردم.
ببخشید به خاطر اطلاعات غلطی که دادم.
همه علامه دهر که نیستیم دوست عزیز. الان شما این نکته رو یاد گرفتید. بنده هم این نکته رو از شخص دیگری یاد گرفتم (البته راستش این رو خودم آزمون و خطا رفتم:دی).
بله میشه اول لینوکس نصب کرد و بعد ویندوز، اما باید پارتیشن بندی صحیح کنید قبل از این کار.
یعنی من روی 1 ترا هارد خودم، حدود 300 گیگابایت برای لینوکس در نظر گرفتم و 700 گیگابایت حدودا آزاد که فایل های اصلی آن جا باشند. بعد که برای گیم به ویندوز احتیاج داشتم روی فضای unallocate نصب کردم (الان یادم نیست باید unallocate باشه یا که free space).
البته باز قبل از این که لینوکس رو OS اصلی بذارم، در ذهنم بود که تمام فضا رو به لینوکس بدم اما در انجمن آشیانه سوال پرسیدم در مورد یه چیز دیگه و یه پیشنهاد بهم دادن. بعد یک دفعه به ذهنم رسید که کاری که گفتم رو بکنم.
البته ما محیط گرافیکی داشتیم و شما هم دارید، اما استارتر کامند لاین هست و ظاهرا ندارند. هرچند من هم با کامند لاین روی فلش ویندوز ریختم.
-
-
March 29th, 2018 18:16
# ADS
-
March 29th, 2018, 18:18
نمیشه داخل خود Linux بیایم Mount کنیم و اجراش کنیم تا بقیه مراحل خودش پیش ببره , بدون اینکه فش مموری بکارببریم و ریستارت کنیم ؟
-
-
March 29th, 2018, 18:25
عضو انجمن
خیر چون لینوکس فایل exe رو نمی تونه بخونه و ران کنه.
بعد هم شما محیط گرافیکی دارید؟ یا فقط کامند لاین دارید؟
برای cent os (ببخشید الان دیدم کدوم توزیع هستید) هم همون گوگلی که فرستادم رو آخرش یه cent os اضافه کنید و نتایج رو ببینید.
تخصیص یا allocation هارد و درایو ها تون به چه شکلی هست؟
اگر هیچ درایو استفاده نشده ای ندارید، کار سخت میشه
یعنی تقریبا باید هارد رو کامل فرمت کنید. بعد درایو بسازید برای لینوکس و ویندوز
-
-
March 29th, 2018, 18:27
قربان شما
lvm هست
حالا یه سوال به ذهنم رسیده
اونجا شما گفتین چون windows فایل هاش exe نمیشه بدون فلش مموری و ریستارت ... سیستم عامل را راه اندازی کرد
واسه سیستم عامل های خود لینوکس هم نمیشه
یعنی مثلا Centos داشته باشی و بخوای بدون فلش مموری و ریستارت ... Ubuntu نصب کنی
راستی منظورم تو محیط ssh هست
ویرایش توسط UltraFrozen : March 29th, 2018 در ساعت 18:33
-
-
March 31st, 2018, 12:49
عضو انجمن
روی مجازی ساز میخواید نصب کنید یا خیر ؟
-
-
March 31st, 2018, 12:53
جواب دادن صفحه اول رو بخونید.
-
-
March 31st, 2018, 13:24
عضو انجمن
پس ساخت پارتیشن با GParted جهت نصب ویندوز و نصب ویندوز از طریق بوت و ریکاوری لینوکس بعداز نصب ویندوز از طریق این لینک https://askubuntu.com/questions/8377...ling-windows-7 میشه همان دوال بوت یا داشتن هر دو سیستم عامل در کنار هم .
توضیح بیشتر
https://askubuntu.com/questions/1290...-and-dual-boot
-
-
March 31st, 2018, 14:42

نوشته اصلی توسط
m.hack3r
سلام دنبال راهی بودم بدون هیچ وسیله ورودی این کارو انجام بدم
-
-
April 1st, 2018, 01:28
اقا سعید جواب دادن کارتون راه نیوفتاد ؟
-
-
April 1st, 2018, 01:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
adamak2013
اقا سعید جواب دادن کارتون راه نیوفتاد ؟
والا ما تلفنی با هم صحبت کردیم. بعد فهمیدم اتفاقا خیلی چیزا من نمی دونستم که از ایشون یاد گرفتم.
برای همین دیگه تو تاپیک چیزی نگفتم راستش. ایشون خودشون یه پا استادن
-