دوستان عزیز، من چیزی که از عملکرد تلگرام دیدم رو بیان کردم و خودم هم از عملکرد عجیب و غریب تلگرام در آن روز تعجب کردم و بعدا با بررسی هایی که از منابع خبری خودشان در آن ایام کردم، متوجه شدم که فشار دولت عر+بستان و اسرا+ئیل به تلگرام برای راه اندازی مجدد آن کانال اغتشاش گر واقعیت دارد.
و اما من نگفتم که حکومت باقی بماند و یا تغییر کند و ...، همانطور که عرض کردم با مشاهداتی که از نزدیک در مورد اوضاع همسایگان ایران داشته و دارم، در مورد مسائل کشور قضاوت کردم و گفتم این روش در حال حاضر فقط و فقط باعث تخریب کشورمان خواهد شد و لاغیر!!!
و شاید حرف های من مشابه یک طرف باشد ولی دلیل بر این نیست که چون شبیه است پس دروغ است،
این چه استدلالی هست که شما فقط حرف های یک طرف را کاملا واقعی و حرف های دیگران را که چون باب طبع تان نیست دروغ و بچه گانه میدانید ؟! واقعا اینگونه طرز تفکر درست و منصفانه نیست،
اگر یک روز به سوریه و یا عراق میرفتید و از نزدیک مسائل را مشاهده میکردید، آنوقت میفهمیدید که در دنیا چه خبر است! و قدر عافیتی که دارید را میدانستید، مردم سوریه هم 6 سال پیش مانند شما فکر میکردند که با تغییر حکومت و ایجاد آشوب و تخریب سرزمینی، کشورشان اصلاح خواهد شد و نتیجه اش را هم الان دارند می بینند،
ولی خوشوقتانه اکثریت مردم ایران از شعور و فرهنگ و آگاهی بالایی برخوردار هستند و مثل مردم ناآگاه سوریه و شمال عراق فکر نمی کنند و اگر مثل آنها فکر میکردند، الان در کو ه ها و بیابان دنبال غذای ناچیز و پناهگاه برای زنده ماندن بودند ... ./