نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: تلگرام شما هم قطع شده؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Kian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    524
    تشکر شده در
    340 پست

پیش فرض پاسخ : تلگرام شما هم قطع شده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    امیدوارم ایران رو تحریم کنه تا انجمن های تخصصی نجات پیدا کنند و مردم ما دوباره به سمت سایت ها برگردند تا سطح سواد ها بالا بره

نمی خواستم این تاپیک به حاشیه بره ولی لازم دیدم این مساله رو در مورد تلگرام مطرح کنم، البته اینو هم میدونم که افرادی در این انجمن هستند که از سر عناد و یا ناآگاهی با حرف های من مخالفت خواهند کرد و من را به طرفداری از حکومت و ... متهم خواهند نمود ، در حالی که این حرف ها کاملا واقعی هستند و هیچ ربطی به سیاست های کثیف ندارند و من هم طرفدار هیچ حکومتی نیستم.

و اما تلگرام در کنار جنبه های مثبتی که داره ، متاسفانه طوری برنامه چینی کرده تا سرزمین ایران و فرهنگ ایرانی رو تخریب کنه و به همین خاطر هم هیچ وقت ایران رو تحریم نمیکنه !

یک مثال ساده میزنم تا بیشتر متوجه عمق قضیه بشید:

در شب سوم یا چهارم اغشاشات دیماه 96 ، با فشار دولت ایران تلگرام، کانال آ+مد+نیوز و کانال های جایگزینش رو به بهانه آموزش ساخت کوکتل مولوتف مسدود کرد ولی صبح فردای همان روز با دستور مقامات اسرا+ئیل، مدیران تلگرام با هماهنگی ادمین های آ+مد+نیوز کانال صد+ای + مردم رو ساختند و 800 هزار نفر از اعضای کانال قبلی آ+مد+نیوز رو به این کانال جدید توسط خود مدیران تلگرام منتقل کردند ! ( کاری که برای هیچ کانال مسدود شده دیگری نکرده و نخواهند کرد) ،
    و علت اینکار این بود که با منتشر کردن خشونت بیشتر و التهابات کاذب در کشور ، باعث به هم ریختن اوضاع کشور شده و زمینه تخریب نفوذی های داخلی و باز کردن راه تجاوز گرگ های خونخوار و کینه ای کمین کرده در اطراف ایران را فراهم بیاورند ، ولی خدا رو شکر با آگاهی اکثریت مردم ، نقشه شوم شون شکست خورد و اگر به کانال آ+مد+نیوز و چند کانال مشابه برید می بینید که هنوز هم از شکست نقشه شان بدجوری سوزش دارند و مدام فحش و ناسزا میدهند،
    متاسفانه تعدادی از مردم فکر می کنند و یا از طریق القاء کانال های معاند، به این نتیجه رسیده اند که در شرایط کنونی با تغییر حکومت فعلی، یک حکومت دموکراتیک در کشور حاکم خواهد شد و یا به شرایط دوران قبل از سال 57 برخواهیم گشت ، ولی متاسفانه با شرایطی که هم اکنون در منطقه خاورمیانه وجود دارد، اگر وضعیت کشور به هم بریزد، گرگ ها و کفتارهای پیرامون سرزمین ما، با کینه عمیقی کهنه ای که از مردم ایران دارند، بلایی سر مردم ما خواهند آورد که 100 برابر بدتر از سوریه و عراق خواهد بود و روی خوشی و راحتی و زندگی بی دغدغه را تا ده ها سال نخواهیم دید.
    ویرایش توسط Kian : March 29th, 2018 در ساعت 15:05
    باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
    باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر

2. تعداد تشکر ها ازKian به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)