نمی خواستم این تاپیک به حاشیه بره ولی لازم دیدم این مساله رو در مورد تلگرام مطرح کنم، البته اینو هم میدونم که افرادی در این انجمن هستند که از سر عناد و یا ناآگاهی با حرف های من مخالفت خواهند کرد و من را به طرفداری از حکومت و ... متهم خواهند نمود ، در حالی که این حرف ها کاملا واقعی هستند و هیچ ربطی به سیاست های کثیف ندارند و من هم طرفدار هیچ حکومتی نیستم.
و اما تلگرام در کنار جنبه های مثبتی که داره ، متاسفانه طوری برنامه چینی کرده تا سرزمین ایران و فرهنگ ایرانی رو تخریب کنه و به همین خاطر هم هیچ وقت ایران رو تحریم نمیکنه !
یک مثال ساده میزنم تا بیشتر متوجه عمق قضیه بشید:
در شب سوم یا چهارم اغشاشات دیماه 96 ، با فشار دولت ایران تلگرام، کانال آ+مد+نیوز و کانال های جایگزینش رو به بهانه آموزش ساخت کوکتل مولوتف مسدود کرد ولی صبح فردای همان روز با دستور مقامات اسرا+ئیل، مدیران تلگرام با هماهنگی ادمین های آ+مد+نیوز کانال صد+ای + مردم رو ساختند و 800 هزار نفر از اعضای کانال قبلی آ+مد+نیوز رو به این کانال جدید توسط خود مدیران تلگرام منتقل کردند ! ( کاری که برای هیچ کانال مسدود شده دیگری نکرده و نخواهند کرد) ،
و علت اینکار این بود که با منتشر کردن خشونت بیشتر و التهابات کاذب در کشور ، باعث به هم ریختن اوضاع کشور شده و زمینه تخریب نفوذی های داخلی و باز کردن راه تجاوز گرگ های خونخوار و کینه ای کمین کرده در اطراف ایران را فراهم بیاورند ، ولی خدا رو شکر با آگاهی اکثریت مردم ، نقشه شوم شون شکست خورد و اگر به کانال آ+مد+نیوز و چند کانال مشابه برید می بینید که هنوز هم از شکست نقشه شان بدجوری سوزش دارند و مدام فحش و ناسزا میدهند،
متاسفانه تعدادی از مردم فکر می کنند و یا از طریق القاء کانال های معاند، به این نتیجه رسیده اند که در شرایط کنونی با تغییر حکومت فعلی، یک حکومت دموکراتیک در کشور حاکم خواهد شد و یا به شرایط دوران قبل از سال 57 برخواهیم گشت ، ولی متاسفانه با شرایطی که هم اکنون در منطقه خاورمیانه وجود دارد، اگر وضعیت کشور به هم بریزد، گرگ ها و کفتارهای پیرامون سرزمین ما، با کینه عمیقی کهنه ای که از مردم ایران دارند، بلایی سر مردم ما خواهند آورد که 100 برابر بدتر از سوریه و عراق خواهد بود و روی خوشی و راحتی و زندگی بی دغدغه را تا ده ها سال نخواهیم دید.