-
March 25th, 2018, 22:22
عضو انجمن
درگاه پرداخت معتبر
سلام دوستان،
ما تا هفته گذشته با جهان پی برای درگاه واسط کار میکردیم ولی متاسفانه کلا تعطیل کردند و سرویس دیگری رو معرفی کردند که نواقص بسیاری داره چه فنی و ...
لطف کنید درگاه پرداخت معتبر و مورد اطمینان معرفی کنید در حال حاضر به دلیل مشغله کاری زمان گرفتن درگاه از خود بانک رو ندارم متاسفانه جهان پی در این مدت ما رو تنبل کرد و دنبال این موضوع نرفتیم.
ترجیحا پلاگین آماده برای whmcs و yetishare و virtualfreer داشته باشه و همینطور به وب سایت های خدماتی فروش دامنه و هاست و سرور سرویس بدن.
چون ظاهرا بعضی از این درگاه های واسط دیگه به خدمات هاستینگ سرویس دهی نمیکنند مثل آرین پال
در ضمن شرکت های زرین پال و ساوانو رو پیشنهاد ندید. ساوانا همون شرکتی هست که جهان پی پیشنهاد داده.
-
-
March 25th, 2018 22:22
# ADS
-
March 25th, 2018, 22:25
پاسخ : درگاه پرداخت معتبر
-
-
March 25th, 2018, 22:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein64
پلاگین freer و Yetishare نداره و جایی ننوشته که درگاه اختصاصی میدن یا نه
-
-
March 25th, 2018, 22:50
سلام
اکثر درگاههای واسط الان مجبورن که به هاستینگ ها سرویس ندن (ببالای 70 درصد با اسم هاستینگ فروش سرویس س یسکم- و ی پی ان - و....)
اگر مایل بودید میتونید با ما کار کنید 3 روز اول کارمزد 0 برای تست پشتیبانی ،واریز
https://farapal.com
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
March 25th, 2018, 22:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
almandata
سلام
اکثر درگاههای واسط الان مجبورن که به هاستینگ ها سرویس ندن (ببالای 70 درصد با اسم هاستینگ فروش سرویس س یسکم- و ی پی ان - و....)
اگر مایل بودید میتونید با ما کار کنید 3 روز اول کارمزد 0 برای تست پشتیبانی ،واریز
https://farapal.com
فقط وب هاستینگ نیست به هر موردی میشه درگاه گرفت کار دیگری کرد! فروشگاه آنلاین فیک یا هزار تا مورد دیگه. ما از سال 92-93 در ضمینه هاستینگ . فایل هاستینگ فعالیت داریم.
وب سایت شما رو هم دیدم اما بده دلیل آپدیت نبودن و نداشتن نماد ادامه ندادم. متاسفانه این روزها هزاران درگاه پرداخت اومدن و ناپدید شدن البته یه تاپیکی هم در همین انجمن هست چندین نفر شما رو به ندادن پولشون متهم کردن.
-
-
March 25th, 2018, 22:57
عضو انجمن
-
-
March 25th, 2018, 23:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
آرین پال
آرین پال به خدمات هاستینگ دیگه سرویس نمیده توضیح دادم
-
-
March 26th, 2018, 19:23
عضو انجمن
دوستان و همکاران پیشنهاد دیگه ای ندارین؟
-
-
March 26th, 2018, 21:37
عضو انجمن
اعتباری وجود نداره چون قانونی وجود نداره، وگرنه این سایت ها مثل قارچ رشد نمی کردن ! (قوانین سازمان هایی مثل صنعت و معدن هم برای جیب خودشه نه راحتی کار وبمسترها و شرکت ها ! )
در مورد pay هم بگم که درگاه اختصاصی هم میده و فعلا زرین پال و پی از همه بهترن ! (ترجیح من pay هست) که شما گفتید پلاگین های مورد نظرتون رو نداره !
اوضاع جوری شده که مدیر سایت نه میتونه بره دنبال درگاه از خود بانک از بس هر روز یه بامبولی در میارن ، نه میشه از درگاه های واسط استفاده کرد.
-
-
March 27th, 2018, 00:28
حدود 1 سالی هست باهاشون کار میکنم https://pardano.com/ و راضی هستم بدون هیچ مشکلی هستن ، یه بررسی کنید شاید به درد تون خورد
-