ایشون سرور رو از من گرفتن !
اول اینکه وقتی با من تماس گرفتن بار ها و بارها تو چت و تلفنی بهشون گفتم این سی پی یوش کمه و کلا به درد کار شما نمی خوره ! ایشون با اسرارشون سرور رو خرید کردند .
دوم اینکه قرار بوده رو این سرور فقط یه سیستم عامل centos نصب بشه برا آپلود و دانلود ( دانلود فایل ) ولی یه هویی رای شون عوض شد و گفتند که آره می خوایین دو تا میکروتیک هم روش بیاریم بالا ( خدا به داد سی پی یو برسه ! )
گفتم باشه ولی مجازی ساز ها این طورین ... گفت با خودتون یه خوبش رو انتخاب کنید . فکر کنم تمام همکاران قضیه هتزنر و مجازی ساز ها رو بدونن ! ما براشون بهترین مجازی ساز رو انتخاب کردیم .
بعد پورت یه گیگ سفارش دادند که اصلا ارزش استفاده کردن ازش رو اون سرور رو نداشت ( فقط برای افزایش پهنای باند این کار رو کردند )
به هر حال یه عیب بزرگ این مجازی ساز اینکه کارت شبکه ای که برا vps ها می سازه 100MBps هست . ( قبلش قرار نبود که پورت یه گیگ اضافه کنند و من رو همین حساب براشون مجازی ساز مناسب رو انتخاب کردم ) بعدش گفتند که چرا وی پی اس ها بیشتر 15 مگابایت در ثانیه دانلود نمی کنند ! با اینکه چندین بار براشون توضیح دادم ولی باز هم ....
الان رو اون سرور : یه وی پی اس کلوکسو نصبه برا دانلود فایل هاشون ! با وب سرور مناسب و تنظیم شده این مقصر من نیستم که شما بلد نیستید ازش استفاده کنید .
سرور ویندوز براشون ردیف کردم رو همون سرور واقعا کیفیت عالی هست اما ایشون می گن چرا هتزنر با هات فایل مشکل داره ؟ این مقصر منه که " چیزی حالیم " نیست که نباید جواب مشتری رو بدم وقتی حرف بی ربط می زنه ؟
سرور میکروتیک براشون آمادس و گویا خودشون خدا رو شکر تو این یه زمینه بلدند کار کنند .
امشب خودم بخش لینک مستقیم رو روی لینوکس براتون راه اندازی می کنم .