-
March 21st, 2018, 13:57
عضو انجمن
تلگرام رو ما ***** میکنیم نه دولت !
بنظرتون اگه تلگرام ***** بشه و ما استقبال نکنیم میتونه *****ش دووم بیاره؟
ویرایش توسط miladtnt : March 23rd, 2018 در ساعت 21:22
-
تعداد تشکر ها از miladtnt به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2018 13:57
# ADS
-
March 21st, 2018, 14:03
عضو جدید
پاسخ : تلگرام رو ما ***** میکنیم نه دولت !
من متوجه بیانات شما نشدم ولی موردی که هست ***** یوتیوب تویتر و فیسبوک هست یعنی اینها رو ما خودمون ***** کردیم؟ یعنی اگه ما هی بریم توی این سایتها دولت مجبوره برداره *****و؟
The more you trust
God , the more he amazes you
-----------------------------

-
تعداد تشکر ها از vahid03 به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2018, 14:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
miladtnt
بنظر شما چرا وقتی که تلگرام توسط دولت ***** شد کسی حمایت نکرد؟ دولت مجبور شد ***** رو برداره ! همه از *****شکن استفاده کردند و تنها فرقی که برای دولت کرد اینبود که پهنای باندش بیهوده مصرف میشد
بنظرتون اگه تلگرام ***** بشه و ما استقبال نکنیم میتونه *****ش دووم بیاره؟
اینکه همه جا نظرسنجی میشه که اگه ***** شد چیکار میکنید یا ... شایعه انداختن نیست؟ خب ***** شه با *****شکن میایم ، آیا به این فکر کردید که همچین پیامرسانی تو کل دنیا وجود نداره و ما میخوایم تلگرام روبا چی جایگزین کنیم؟
آیا ماهانه چند هزار تومن پول وی پی ان دادن بهتره یا پیامرسان های ضعیف و کم امکانات و بدون امنیت ؟
من فکر میکنم تلگرام هم دلیل اینکه اپدیت نمیده و اخیرا فعالیتی نمیکنه اینه که داره بستر خودشو به بلاکچین منتقل میکنه
به امیدروزی ضد ***** شدن تلگرام
شما مطمان باش اگر این ***** مدت دار باشه 3 ماه دیگه اصلا تلگرامی دیگه وجود نداره!
دقیقا بلایی که سر وی چت اومد اول مردم با *****شکن میومدن ولی بعد یک مدت کوتاه کاملا فراموش شد و پیام رسان دیگری جایگزین شد
-
-
March 21st, 2018, 14:28

نوشته اصلی توسط
vahid03
من متوجه بیانات شما نشدم ولی موردی که هست ***** یوتیوب تویتر و فیسبوک هست یعنی اینها رو ما خودمون ***** کردیم؟ یعنی اگه ما هی بریم توی این سایتها دولت مجبوره برداره *****و؟
بحث اصلی این هست که فیسبوک اگر باز هم بود دیگه خیلی استفاده نمیشد . چون اپلیکیشن هایی مثل اینستاگرام و تلگرام و .. اومدن همونطور که دیوار که اومد سایت های فروش کالا دست دوم از دور خارج شدن . چون دنیای وب داره میره به سمتی که روی سیستم های همراه پیاده بشه . چیزی که وقتی این اپ ها اومدن اول روی همین بازار کار کردن و وقتی اومدن که تب گوشی های هوشمند توی ایران بالا گرفته بود و همه یکباره آشنا شدن با اینها و دل کندن ازشون سخت شده براشون
ولی در مورد یوتیوب . سایت آپارات با هرچیزی که بود سرمایه دولتی یا هرچیزی خوب عمل کرد . نه از نظر محتوایی بلکه از نظر سرعت و کیفیت . برای همین هم تونست خودش رو بالا بکشه . با این حال الان هم اگر دنبال چیزی باشی باید فیل رو بزنی و بری یوتیوب ولی خب آپارات کار راه انداز هست با اینکه با این سیستمی که یه چیز خوب رو نابود کن و یه چیز از خودت رو بیار بالا کاملا مخالفم ولی چاره ای نیست
ولی در مورد اینستاگرام و تلگرام . هیچ وقت دولت این دو رو نمیتونه ببنده . چون صد ها هزار شغل مستقیم در این دو دارن کار میکنن و وقتی اینها بسته بشه صد ها هزار نفر مخالف بیشتر میشه در جامعه و بیکار و ... و در کنار همه ی اینها بحث اعتماد هست . هیچ وقت نمیشه به اپ های داخلی اطمینان کرد و با چیز هایی که من دیدم از این اپ ها هیچ وقت نمیتونن خودشون رو به روز نگه دارن ( همین الان سروش که اینقدر تبلیغ میشه از تلگرام 1000000 پله عقب تر هست از همه نظر )
ویرایش توسط hoka : March 21st, 2018 در ساعت 14:29
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2018, 14:28
تمرکز کلی روی تلگرام دقیقا مثل خونه ساختن توی زمین مردمه !
پایداریش موقتیه هرکاری کنید ...
نه تنها ***** بشه چه بسا ممکنه چه در آینده چه ... مردم توجیه بشن که ممکنه تلگرام یک نوع تروجان حساب بیاد یا از تلگرام به عنوان تروجان سوء استفاده هایی بشه ... اینطور که هیچکس به خودش اجازه نمیده روی گوشی / دیوایس کاملا شخصی خودش همچین چیزیو نصب کنه ... ( که چه بسا احتمال سوء استفاده هستش ! بات ها ای پی کاربرو لود میدن ممکنه راه نفوذی باشه یا ... ) ...
اونجا هم که گفتین به امید روزی ... این جمله اینو میرسونه که شما هیچ بویی از شبکه نبردید در هیچ سطحی ...
موفق باشید .
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
-
March 21st, 2018, 14:32

نوشته اصلی توسط
Amlaaki
تمرکز کلی روی تلگرام دقیقا مثل خونه ساختن توی زمین مردمه !
پایداریش موقتیه هرکاری کنید ...
نه تنها ***** بشه چه بسا ممکنه چه در آینده چه ... مردم توجیه بشن که ممکنه تلگرام یک نوع تروجان حساب بیاد یا از تلگرام به عنوان تروجان سوء استفاده هایی بشه ... اینطور که هیچکس به خودش اجازه نمیده روی گوشی / دیوایس کاملا شخصی خودش همچین چیزیو نصب کنه ... ( که چه بسا احتمال سوء استفاده هستش ! بات ها ای پی کاربرو لود میدن ممکنه راه نفوذی باشه یا ... ) ...
اونجا هم که گفتین به امید روزی ... این جمله اینو میرسونه که شما هیچ بویی از شبکه نبردید در هیچ سطحی ...
موفق باشید .
پایداری موقتی ؟ بر چه اساس ؟
معنی تروجان رو میدونید چی هست ؟
در دیوایس کاملا شخصی خودتون نرم افزار ایرانی ای رو نصب میکنید که صد در صد شنود میشه ؟ این مشکلی نداره ؟
کدوم بات میتونه آی پی شمارو بده ؟
-
-
March 21st, 2018, 15:13
-
-
March 22nd, 2018, 18:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nevergotme
قطعا هیچ موقع این کارو نمیکنه
-
-
March 23rd, 2018, 00:26
عضو انجمن
آپدیت بلاک چین تلگرام توی برنامه آپدیت قراره گرفته:

و بعد از اون تلگرام قابل فیـلتر نخواهد بود.
-
-
March 23rd, 2018, 04:09
دیروز فکر کنم خوندم که باز گفتن قراره ***** بشه
اگه *****م بشه من به شخصه جایگزین نمیشه هیچی واسم
چون کارم گیرشه چه کانال هایی و چه گروهایی
نگران نباشید توی توویت پاوول گفت توی چهار ماهه اول 2018 احتمالا رونمایی بشه
- - - Updated - - -
میشه از ***** شکن هایی که پخش شدن به صورت رایگان توی تلگرام استفاده کرد.
نمونه رباتش
socks5_bot
توی گوگل پلی هم نمونه های اندرویدیش ریخته
-