نوشته اصلی توسط
shahinmq
درود
بنده از فنی وارد این رشته شدم (نرم افزار) ، دوره ی کاردانی خیلی خوب بود و هر ترم دانشجوی برتر می شدم اما وقتی وارد کارشناسی شدم یکم متفاوت تر شد، دروس ریاضی که وجود داشت (معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی) یک مقدار برای افرادی که از فنی وارد شده اند مشکل بود، مخصوصا ریاضی مهندسی ، دوستانی که پاس کردن میدونن نمره ی بالای 10 رو وقتی داخل سایت میبینی (از این درس) باید هزار بار خدارو شکر کنی.
شما از فنی وارد بشی برای هر دوره باید کنکور بدی(نا پیوسته) ولی ریاضی به دلیل پیوسته بودن نیازی به کنکور تا پایان کارشناسی نیست.
فنی ها در کار های عملی مهارت بیشتری دارند(مثل برنامه نویسی) و بر عکس افرادی که ریاضی خوندن مهارت کمتری دارند . البته این مورد برای همه صدق نمی کنه.
از طرفی اگر از فنی برید ، تا زمانی که مدرک کارشناسی نگیرید وارد برخی از دانشگاه ها مثل دانشگاه اصفهان/تهران/صنعتی و ... که مطرح هستند نمی توانید بشید،البته برای ارشد می توانید کنکور بدید و وارد دانشگاه های ذکر شده بشید.
دانشکده های فنی خیلی عالی هم وجود دارد مثل مهاجر در اصفهان ، نمونه در شهر های دیگر اطلاعی ندارم ولی خب فضای دانشگاه و امکانات نسبت به دانشگاه هایی که ذکر کردم خیلی کمتر هستش و بهتون حس دانشگاه دست نمیده ، انگار در یک دبیرستان کمی بزرگ درحال تحصیل هستید.
ضمن اینکه فکر می کنم دختر و پسر باید بتوانند در کنار یکدیگر درس بخوانند و کار کنند که اگر فنی دولتی برید به این شکل نیست مگر غیرانتفاعی برید.
اگر رشته ریاضی را انتخاب کنید و خودتون به صورت عملی کار کنید قبل از ورود به دانشگاه با اطمینان بهتون می گم نیازی به سر کلاس رفتن هم ندارید.
در دوره ی کاردانی و برخی از دروس در دوره ی کارشناسی ،با هماهنگی با استاد اصلا نمی رفتم و فقط برای امتحان میانترم و پایانترم دانشگاه می رفتم.
سعی کنید خودتون رو از الان جلو ببرید ، زیرا در دانشگاه مفاهیم پایه را فقط تدریس می کنند و شما خودت باید دنبال مسائل اصلی باشی.
افراد کمی را دیدم که به درس های دانشگاه بسنده کرده باشند و علم کافی داشته باشند و یا در کار موفق شده باشند.
باز هم انتخاب با خودتون هست.
درضمن درصورتی که دولتی درس بخوانید و روزانه باشید ، اگر بخواهید از ایران برید و مدرکتون هم نیاز داشته باشید، کمی اذیت خواهید شد.
باید به میزانی که رایگان تحصیل کردید در ایران کار کنید و براتون بیمه رد بشه و همچنین باید خدمت سربازی هم برید تا مدرکتون آزاد بشه.
ان شاالله موفق باشید