سرورهای معمول Hp که تو ایران هست G6 و G7 هست، G8 هم تک و توک گیر میاد ...
حداقل سعی کنید G7 بگیرید ...
حتماً از فروشنده مطمئن بشید! مورد داشتیم که G6 رو به مشتری دادن به جای G7! از همین همکاران مثلاً محترم فروم!!
۱. نوع هاردی که میخواید استفاده کنید برای انتخاب سرور مهم هست. و حتی تعداد Bay های سرور رو هم چک کنید، ۴ یا ۸
۲٬۵ یا ۳٬۵ اینچ
۲. هر سروری گرفتید حتماً ریل اورجینال HP رو داشته باشه، ریل ایرانی به هیچ وجه استفاده نکنید! یا اگه برای دفتر نیاز دارید و به ریلش نیازی نیست بدون ریل بگیرید، ۳۰۰-۴۰۰ صرفهجویی میکنید.
۳. میزان کارکرد سرور مشخص نیست، یا حداقل من نتونستم پیدا کنم. تحقیق کنید ممکنه راهی داشته باشه ...
۴. رم و سیپییو خیلی کم پیش میاد مشکلی داشته باشه. میتونید بذارید زیر بار و تست کنید رم فیک نباشه. معمولاً سرورایی که میاد ایران یا رم اصلی HP داره یا سامسونگ نو میندازن
۵. بنظر من ریفر بهتر از استوکه، حداقلش اینه زیر بار نبوده ... اگه هم مشکلی داشته برطرف شده یا یه قطعهای تعویض شده.
۶. از هر جایی که خرید میکنید حتماً و حتماً مشخصات کامل رو بگیرید از فروشنده ... اگه به دوستان فروم باشه که میگن سرور Hp داریم با ۳۲ گیگ رم و یه هارد ۱ ترا ساتا فلانقدر!! به خودشون زحمت نمیدن اطلاعات کامل رو بنویسن متاسفانه!
۷. هارد رو نو بگیرید. اگه روی سرور هم هست بگید نمیخوام!
۸. بعد از اینکه استعلام قیمت گرفتید، تو همین تاپیک اعلام کنید که دوستان هم در مورد قیمتش نظر بدن ...
پاینده وطن![]()