-
December 10th, 2010, 11:29
عضو انجمن
پاسخ : سوال در باره تغییر هاستینگ

نوشته اصلی توسط
khudeman
با این ترتیب که دوستان گفتند باید اول کل فایلها و دیتابیس را ببریم روی هاست جدید . دوم آی پی نیم سرور را عوض کنم . تا وقتی که آی پی شناسایی نشده از روی هاست قبلی خونده میشه و وقتی شناسایی شد از روی هاست جدید. بعد هاست قبلی را پاک کنیم.
خب تا اینجا اگر درست گفته باشم معلوم شد. فقط یک مسئله ای باقی میماند و اون اینکه انتقال اطلاعات باید خیلی دقیق و مطمئن انجام بشه. چون تا قبل از تغییر آی پی ، سایت از روی هاست جدید دیده نمیشه و نمیتوان فهمید که کار درست انجام شده یا نه. و اگر کار انتقال ناقص انجام شده باشه ، افتضاح بالا میاد . درست میگم ؟
نمیدونم اینجا چرا هرکی میاد یه چیزی میگه و میره ! 
اصلا معلوم نیست تاپیک رو میخونند یا نه !
همین حرفهایی که گفتید کاملاً درست هست .
برای انتقال هم فقط کافیه فول بک آپ رو انتقال بدید (مدیر سرور هاست جدید باید این کار رو انجام بده) که مشکلی پیش نیاد و به قول خودتون افتضاح بالا نیاد.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2010 11:29
# ADS
-
December 10th, 2010, 11:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khudeman
مگه باید نیم سرور جدید هم تعریف کرد ؟ تغییر آی پی همان نیم سرور های قبلی کافی نیست ؟
نه لازم نیست اما میتونی تعریف کنی
اگر از اول چندتا نیم سرور تعریف کردی برای یکیش آی.پی جدید رو تعریف کن
من معمولا برای سرورهام برای هر آی.پی چند تا نیم سرور تعریف میکنم تا برای همچین روی انعطاف بیشتری داشته باشم
-
تعداد تشکر ها از mdf092 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2010, 12:41
یه راه بهتری هم هست ! از جایی هاست تهیه کنید که آپتایک 99.99 درصد داشته باشه . DDOs نشه . پشتیبانی خوبی داشته باشه تا مجبور به عوض کردن مدام هاست نشید

نوشته اصلی توسط
khudeman
سلام دوستان عزیز
برای اینکه موقع عوض کردن هاستینگ ، سایت قطع نشود و یا اینکه قطعی آن به حداقل ممکن برسد چه راهی پیشنهاد میکنید ؟ دامنه موردنظر این سایت دارای نیم سرور اختصاصی هم هست . با تشکر بخاطر کمکهای شما
-
تعداد تشکر ها از sohrab.khan به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2010, 13:01
عضو انجمن
ممنون از راهنماییتون . منهم به همین خاطر دارم هاست این دوستمان را جابجا میکنم
-
-
December 10th, 2010, 14:30

نوشته اصلی توسط
RezaFH
نمیدونم اینجا چرا هرکی میاد یه چیزی میگه و میره !
اصلا معلوم نیست تاپیک رو میخونند یا نه !
همین حرفهایی که گفتید کاملاً درست هست .
برای انتقال هم فقط کافیه فول بک آپ رو انتقال بدید (مدیر سرور هاست جدید باید این کار رو انجام بده) که مشکلی پیش نیاد و به قول خودتون افتضاح بالا نیاد.
موفق باشید
ميشه واضح منظورتون رو بگيد؟
-