دوستان عزیز باز هم با یه سوال دیگر مزاحم میشم.
چگونه میشود در پنل name.com آی پی های نیم سرورها را تغییر داد؟ من هر چه میگردم چنین چیزی نداره. فقط میشه نیم سرورهای جدید تعریف کرد. ولی جایی برای ویرایش آی پی های قبلی نداره . با تشکر از شما
دوستان عزیز باز هم با یه سوال دیگر مزاحم میشم.
چگونه میشود در پنل name.com آی پی های نیم سرورها را تغییر داد؟ من هر چه میگردم چنین چیزی نداره. فقط میشه نیم سرورهای جدید تعریف کرد. ولی جایی برای ویرایش آی پی های قبلی نداره . با تشکر از شما
https://www.name.com/management/mana...ame=domain.ext
آی پی جدید اد کن، آی پی قبلی رو حذف کن.
جایی برای اد کردن و حذف کردن نمیبینم . یعنی جایی برای ویرایش نیم سروری که قبلا ساخته شده وجود نداره . یا اینکه من نمیبینم . اگه لطف کنین آدرس سر راست همون بخش را بزارین
این آدرس وارد میشه به صفحه ساختن نیم سرور جدید. اما اصلا چنین چیزی برای ویرایش آی پی وجود نداره. یعنی آی پی هایی که قبلا ثبت شده اند حالا در هیچ کجا دیده نمیشوند که بشود ویرایششان کرد. لطفا بفرمایید که در عنوان آن بخشی که مد نظر شماست دقیقا چه چیزی نوشته ؟ با تشکر مجدد
اوووه! حالا فهمیدم شما چی میفرمایید. ببین این پنل من اصلا چنین چیزی نداره! چطور ممکنه ؟ یعنی فقط اون دو خانه بالایی که مال هاست نیم و آی پی آدرس هست را داره. شما چه کرده اید که این بخش پایینی را دارید ؟
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
پنل من اینطوریه که توی قسمت راهنمای سایت آمده:
Registering your name servers with IPv6 records | Name.com Support Knowledgebase
بخش پایینش که مال ویرایش آی پی است را نداره. چکار باید کرد تا اون بخش هم دیده بشه ؟ با تشکر
آی پی بش بده تا لیست کنه برات ...
!چگونه میشود در پنل name.com آی پی های نیم سرورها را تغییر داد؟
فدات بشم شما که اینقدر زحمت این جواب دادن را میکشید یک جوری بگید که ما اکابری ها بفهمیم. اینکه فرمودید « آی پی بش بده تا لیست کنه برات » یعنی چجوری بهش بدم ؟ کجاش وارد کنم ؟ من که قبلا آی پی را وارد کرده ام و نیم سرور هم ساخته شده. با تشکر مجدد
یه اسکرین شات از قسمت Name Server Registration دامینت بذار و دقیق بگو میخوای چیکار کنی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)