-
March 5th, 2018, 13:31
عضو انجمن
پاسخ : دیتاسنتر برج میلاد

نوشته اصلی توسط
behrooz
از سایت تهران هاست بنده از این دیتاسنتر هاست خریدم خیلی ناراضی بودم و تمدید هم نکردم
اصلی ترین دلیل هم کم سرعت ترین هاستی بود که در تمام این سالها تجربه کردم
درخواست بک مانی هم دادم که بک نزدن اونم نه اینکه پول بخوام گفتم به محیط کاربریم اضافه کنید که نکردن
سلام مجدد به دوستان
اگر سرور با سخت افزار قوي و از همه مهم تر با هارد SSD راه اندازي شود از نظر سرعت نمي توانيد اين مورد را به ديتاسنتر نسبت دهيد .
درسته به طور كلي نميشه از نظر آپتايم و پهناي باند و همچنين ترافيك ديتاسنتر هاي ايران را با بيرون مقايسه كرد .
ولي مطمئنا اين ديتاسنتر به روز تر نسبت به ديگر ديتاسنتر ها راه اندازي شده است .
ضمنا در مورد سرعت بستگي داره اون آپ لينكي كه به اون رك يا به اون سرور متصل هست .
ولي با اين حال يك آپ لينك 100 Mb/s هم براي ميزباني وب كافيه . ولي مطمئنا مشكل سرعت شما يا آورسل شديد اون سرور بوده يا سخت افزار ضعيف
-
تعداد تشکر ها ازmizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2018 13:31
# ADS
-
March 5th, 2018, 13:34

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
هزینه هارد های SAS 2.5 اینچ خیلی بالاتر هست تا هارد های SATA 3.5 شما میتونید یک هار 4ترا رو باقیمت 500تومن بخرید ولی با این قیمت شاید حداکثر 500گیگ SAS بگیرید
هارد 3.5 بیشتر برای SAN storage ها و سرور های Storage استفاده میشوند
مثلا هارد های WD با رنگ مختلف مصارف مختلفی داره
یکی برای write زیاد یکی برای Read زیاد
و و و و ...
در حالت استاندارد ، مثل جریان همون هارد 3.5 که فرمودید
ویرایش توسط live : March 9th, 2018 در ساعت 16:30
-
-
March 9th, 2018, 08:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behrooz
از سایت تهران هاست بنده از این دیتاسنتر هاست خریدم خیلی ناراضی بودم و تمدید هم نکردم
اصلی ترین دلیل هم کم سرعت ترین هاستی بود که در تمام این سالها تجربه کردم
درخواست بک مانی هم دادم که بک نزدن اونم نه اینکه پول بخوام گفتم به محیط کاربریم اضافه کنید که نکردن
مورد مطروحه شما ارتباطی با زیر ساخت دیتاسنتر و برج میلاد بودن آن ندارد. شما می توانید با سخت ازار مناسب و یک دیتاسنتر کاملا معمولی هم عملکرد مناسبی دریافت کنید. (برای سرورهای هاستینگ ۱۰۰ مگابایت پهنای باند کافی است)
حالا اینکه شما کندی داشتید می بایست شرکت میزبان شما برای شما برطرف سازند نه اینکه این تصور را برای شما ایجاد کنند که مشکل از سمت دیتاسنتر است.
-
-
March 11th, 2018, 14:07

نوشته اصلی توسط
ashkan.solutions
مورد مطروحه شما ارتباطی با زیر ساخت دیتاسنتر و برج میلاد بودن آن ندارد. شما می توانید با سخت ازار مناسب و یک دیتاسنتر کاملا معمولی هم عملکرد مناسبی دریافت کنید. (برای سرورهای هاستینگ ۱۰۰ مگابایت پهنای باند کافی است)
حالا اینکه شما کندی داشتید می بایست شرکت میزبان شما برای شما برطرف سازند نه اینکه این تصور را برای شما ایجاد کنند که مشکل از سمت دیتاسنتر است.
به نظرم اگر میخوان شحصا اداره امور رو بدست بگیرن بهتره از زیرساخت تهیه کنن یا نهایتا تبیان یا افرانت
-
-
March 12th, 2018, 09:41
دوستانی که با این مرکز کار می کنند دیداس روی سرور روی بقیه سرور ها هم تاثیر دارد یا خیر ؟؟
کیفیت شبکه و برق چطوره
-
-
March 13th, 2018, 11:14

نوشته اصلی توسط
fara.online
دوستانی که با این مرکز کار می کنند دیداس روی سرور روی بقیه سرور ها هم تاثیر دارد یا خیر ؟؟
کیفیت شبکه و برق چطوره
سلام.
این مورد بستگی زیادی به نوع حمله داره. میتونه در مواردی روی سایر سرورهای موجود در شبکه تاثیر داشته باشه.
کیفیت برق که تا به حال ما مشکلی ندیدیم. شبکه هم قابل قبول بوده تا الان.
-
-
March 13th, 2018, 11:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fara.online
کیفیت شبکه و برق چطوره
بستگی به روتری که شرکت داخل رک استفاده کرده داره
شاید روتر شرکت طرف حساب شما جواب ترافیک بالا رو نده
-
-
March 14th, 2018, 09:05

نوشته اصلی توسط
linuxadmin
سلام.
این مورد بستگی زیادی به نوع حمله داره. میتونه در مواردی روی سایر سرورهای موجود در شبکه تاثیر داشته باشه.
کیفیت برق که تا به حال ما مشکلی ندیدیم. شبکه هم قابل قبول بوده تا الان.
خود دیتاسنتر و برخورد کارمندان و کارکنان به چه صورت است ؟
-
-
March 14th, 2018, 09:48

نوشته اصلی توسط
fara.online
بنده با خود دیتاسنتر در ارتباط نبودم، با واسطه کار کردم و اطلاعی از این موضوع ندارم متاسفانه.
-
-
March 14th, 2018, 12:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fara.online
پشتیبانی دیتاسنتر و noc خوبی دارند
همه شون منو میشناسن :دی
-