خیر ایشون لینک دمو ارسال کردن و حتی مابقی هزینه هم تسویه نشده برای همین ایشون بخاطر 5 روز دیرکرد خیلی بد برخورد کردن که ما بهشونم 5 روز پیش گفتیم بخاطر این دیرکرد های خودمون یه هزینه ای از هزینه مابقی کسر میکنیم که خودشونم راضی باشن به طور مثال اگر 300 تومان دیگر بدهی داشته باشن به ما کافیه 200 تومان بدن که راضی باشند ایشون گفتن مشکلی نیست اما فردی که ابتدا پولو واریز کرد رفتار ناشایستی داشتن
برای همین حتی لینک دمو گفتم فردا ارسال میکنم اما ایشون گفتن هزینه رو برگشت بدید که ما وقتی کد نویسی چیزی کرده باشیم توی قوانین زدیم کار استارت خورده باشه باید هزینه حق کاری پرداخت بشه حالا چه html باشه چه وردپرس ست شده باشه
توی روز اول درج کردیم هزینه تبدیل وردپرسیش 150 تومان هست که حالا اگرم تبدیل نشده باشه وظیفه مشتری حق تبدیلشم بپردازه که تبدیل کنیم . گفته بودیم اگر تبدیل هم نشه شما میتونی html بگیری بدید به کسی دیگه به وردپرس ستش کنه نه من و بقیه دوستان طراح به همین روش کار میکنیم . برای کار انجام نشده نیست ایشون بخاطر دیر کرد فحاشی های رکیک داشتن
فقط سوال بنده اینه ایا میتونم بخاطر فحاشیشون با داشتن شماره کارت و شماره تماسشون شکایت کنم ؟ درمورد حیطه کاری و قوانین کاری هر گروه یا شرکتی قانون های خودشو داره فقط سوال بنده اینه توانایی شکایت هست یا خیر؟
چون تلگرامشون دیلیت زدن بعد فحاشی ها