من با هر سه اپراتور اینترنتی ( ۱۰۰۰ - ۲۰۰۰ - ۳۰۰۰ ) کار دارم میکنم.
۳۰۰۰ خیلی بهتر هست.
برای خرید مستقیم هم اصلا بهت توصیه نمیکنم خرید مستقیم بکنی .
چون هزینه هاش اصلا برای کسایی که کار بزرگ نمیکنند به صرفه نیست.
یعنی عملا شما برای ۳۰۰۰ باید حدود ۴۰۰ هزار تومن فقط هزینه ی سالیانه بدید و تازه بعدش برید شارژ بخرید.
و اگه شارژ کم بخرید هم هر sms براتون گرون در میاد.
و جدا از اینها وقتی شما از یکی از ۳ اپراتور برید خرید کنید باید یک سیستم برای سایتتون تهیه کنید که الان سیستم هایی که هستند خیلی گرون هستند و اصلا برای کار های کوچیک به صرفه نیست.
الان من خودم سیستم سایت برای ارسال پیامک هم میفروشم و ۳-۴ تا پکیج داریم که از 1,400,000 تومان شروع میشه تا 3-4 ملیون تومان.
بعد از خرید سیستم هم باید بری یک هاست خوب بگیری که کشش کارت را داشته باشه.
الان یک vps ساده حداقل ماهی ۵۰-۶۰ تومن هزینه داره که بتونه کشش اینکار را داشته باشه.
پس من بهت توصیه میکنم که به جای خرید مستقیم بری نمایندگی بگیری.
من الان تمامی این هزینه ها را کردم و یک سایت برای اینکار دارم و نمایندگی هم میگریم.
سامانه ی ارسال پیامک - پیام کوتاه - پیامک تبلیغاتی - خط اختصاصی - www.sms.ardindata.com
هر امکانی که فکرش را بکنی در سیستم ما هست و همین طور به روز میشه و....
پس نهایتا من این پیشنهاد ها را دارم :
۱- اگر کارت خیلی وسیع نیست و سرمایه ای که داری کمتر از ۷-۸ ملیون تومن هست فقط به فکر دریافت نمایندگی باشی ( خرید مستقیم نکنی )
۲-اگر کارت وسیع هست سرمایت زیادتر از ۸-۹ ملیون برای شروع هست و میتونی بازاریاب و ... بگیری و خرج کنی اکیدا توصیه میشه که بری خرید مستقیم بکنی.
۳-حتما از شماره های ۳۰۰۰ استفاده کن . از هر نظر بهتر از ۲۰۰۰ و ۱۰۰۰ هستند.
۴-برای دریافت نمایندگی من بهت سایت خودمون را توصیه میکنم. (
سامانه ی ارسال پیامک - پیام کوتاه - پیامک تبلیغاتی - خط اختصاصی - www.sms.ardindata.com )