-
March 10th, 2018, 17:05
سوال در مورد تغییر آی پی
سلام
دوستان من یه وی پی اس دارم که میخوام آی پیش رو مخفی کنم
نرم افزرا تغییر آی پی روش نصب میکنم ، اما به محض اینکه آی پی میگیره و تغییر میکنه آی پی ، منو دیسکانکت میکنه و از ریموت دی سی میشم و دوباره از کنسول ریست میکنم و لوگین میکنم
میخوام ببینم راهی هست که وقتی آی پی عوض میشه من دیسکانکت نشم ؟ یعنی اون آی پی استاتیک وی پی اس برای ریموت تغییر نکنه ؟
ممنون
-
-
March 10th, 2018 17:05
# ADS
-
March 11th, 2018, 15:15
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد تغییر آی پی

نوشته اصلی توسط
javadsat
سلام
دوستان من یه وی پی اس دارم که میخوام آی پیش رو مخفی کنم
نرم افزرا تغییر آی پی روش نصب میکنم ، اما به محض اینکه آی پی میگیره و تغییر میکنه آی پی ، منو دیسکانکت میکنه و از ریموت دی سی میشم و دوباره از کنسول ریست میکنم و لوگین میکنم
میخوام ببینم راهی هست که وقتی آی پی عوض میشه من دیسکانکت نشم ؟ یعنی اون آی پی استاتیک وی پی اس برای ریموت تغییر نکنه ؟
ممنون
سلام
از روش آی پی فورواردینگ استفاده کنید. یا از طریق کنسول سرور ویندوزتون رو مدیریت کنید
-
-
March 11th, 2018, 18:17

نوشته اصلی توسط
arminkit1
سلام
از روش آی پی فورواردینگ استفاده کنید. یا از طریق کنسول سرور ویندوزتون رو مدیریت کنید
سلام و ممنون
میشه توضیح بدید آی پی فورواردینگ رو ؟
-
-
March 11th, 2018, 20:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
javadsat
سلام و ممنون
میشه توضیح بدید آی پی فورواردینگ رو ؟
ببینید به این روش هست که از یک آی پی + پورت دلخواه میتونید ریموت بدید به آی پی و پورت خواسته شده" اینطوری شما از ریموت دسکتاپ با تغییر آی پی هم خارج نمیشید.
اگر سرور میکروتیک دارید راحت میتونید این کار رو کنید، اگر هم ندارید از طریق مودم اینترنتتون میتونید این کار رو انجام بدید. این یک نمونه لینک آموزش برای مودم:
http://pcquest.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8...A%D8%A7%D9%BE/
برای میکروتیک هم یه سرچ port forwarding بزنید پیدا میشه
-
-
March 12th, 2018, 08:59
سلام.
لطفا نام نرم افزار تغییر آی پی تون رو بفرمایید.
برای یک سری کلاینت ها مثل open*** امکان ست کردن چنین تنظیماتی وجود داره.
-
-
March 28th, 2018, 07:59
عضو انجمن
با استفاده از وی پی ان و آیپی فورواردینگ که دوستمون فرمودند شدنی هست که با یک سرور میکروتیک به راحتی قابل انجامه.
-
-
March 28th, 2018, 12:04
چند روز پیش برای رفتن به سایتی نیاز به تغییر ای پی داشتم داخل وی پی اس که با مرورگر تور خودش انجام داد ولی اگه نیاز برای کار دیگه ایی دارید راه دوستان رو برید.
-