-
March 11th, 2018, 03:14
عضو انجمن
پاسخ : تفاوت نت افراز و پارس پک چیست؟

نوشته اصلی توسط
ArkaPayamak
نزدیک به 5 ساله از پارس پک برای چند سایت سرویس دارم واقعا عالی کار می کنند.
ایران یا اروپا؟
راضی هستین از سرعت؟
آدرس سایت پخ میکنین چک کنم سرعتو؟
-
-
March 11th, 2018 03:14
# ADS
-
March 11th, 2018, 03:57
با سلام
بنده چندین سرویس دارم از پارسپک واقعا عالی هستن.
بنده هم سرویس با سخت افزار پایین داشتم هم سخت افزار مناسب و از این لحاظ سرعتشو تست کردم. ک گاهی سرعتی ک میگن پایینه از سخت افزاره انتخابیه.
در کل بنده کار کردم خوب بوده و واقعا پشتیبانی سریع و کار بلدی دارن.
موفق باشید.
-
-
March 11th, 2018, 09:09
ما از شرکت فراسو ، سرور گرفته ایم. به نظر من اصلاً خوب نیست، ولی چون یک ساله خریداری کرده ایم، مجبوریم.
تازه در سایت های وردپرسی ، هم کلی سرعت پایین است، دائماً میگن که ایراد از سایت های وردپرسی است. ولی قبلاً از میهن وب هاست خریداری کرده بودیم، چون گرون کردند، رفتیم دنبال هاست جدید.
برای سال جدید، بر اساس نظرات شما دوستان، از نت افراز ، خریداری کنم، البته برای سایت های جدیدم.
-
-
March 11th, 2018, 13:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pmojak1915
ما از شرکت فراسو ، سرور گرفته ایم. به نظر من اصلاً خوب نیست، ولی چون یک ساله خریداری کرده ایم، مجبوریم.
تازه در سایت های وردپرسی ، هم کلی سرعت پایین است، دائماً میگن که ایراد از سایت های وردپرسی است. ولی قبلاً از میهن وب هاست خریداری کرده بودیم، چون گرون کردند، رفتیم دنبال هاست جدید.
برای سال جدید، بر اساس نظرات شما دوستان، از نت افراز ، خریداری کنم، البته برای سایت های جدیدم.
منم سرویس دهنده های زیادی رو تست کردم از فراسو چند تا دامنه دارم ولی هاستشونو چک نکردم هنوز
کسی میدونه تو پارس پک تعداد باز دید مجاز بر اساس سخت فزار خریداری شده چجوری محاسبه میشه؟
-
-
March 11th, 2018, 13:41

نوشته اصلی توسط
behrooz
منم سرویس دهنده های زیادی رو تست کردم از فراسو چند تا دامنه دارم ولی هاستشونو چک نکردم هنوز
کسی میدونه تو پارس پک تعداد باز دید مجاز بر اساس سخت فزار خریداری شده چجوری محاسبه میشه؟
سخت افزار ک باید طوری باشه ک بکشه بازدید و...
ولی بازدید رو هم برا اساس لحظه ای میتونید انتخاب کنید مثلا چ تعداد بازدید در لحظه
ولی خب غیر انتخاب تعداد بازدید انتخاب سخت افزار مناسب هم لازمه.
-
-
March 11th, 2018, 14:00

نوشته اصلی توسط
behrooz
مهندس من کجا بازاریاب یا هاست فروش بودم عاخه که بیام تبلیغ هم بکنم؟
من خودم مصرف کننده ام و هیچ فعالیت بازاریابی و یا فروش یا همکاری در فروش و یا مبلغ هیچ شرکتی هم نیستم بعد کلی هزینه بابت انتخاب اشتباه ترجیح دادم با یکی از این دو شرکت کار کنم همین فقط خواستم حتی الامکان بهترین انتخابو داشته باشم
در مورد هاست دی ال که میدونم خوبه اما بعضی ازدوستان گفتن چیز خاصی مشاهده نکردن چه از نظر سرعت و چه از نظر امکانات افزوده سی پنل
البته منم بدم نمیاد یه تستی بزنم
البته منظورم شما نبودید ، به نظر شما اگر کسی بخواد دنبال این تاپیکها بگرده با سرچ نمیتونه اینکارو بکنه ؟ از این جهت عرض کردم که شاید تبلیغات باشه
سال گذشته هم ازشون یک هاست دایرکت تحویل گرفتم که در نهایت نتونستن مشکل توابع php رو بعد از ریستور حل کنن که مجبور شدم بی خیال هاست بشم و یک سرور از جای دیگه جهت رفع مشکل تهیه کنم
-
-
March 11th, 2018, 14:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
live
البته منظورم شما نبودید ، به نظر شما اگر کسی بخواد دنبال این تاپیکها بگرده با سرچ نمیتونه اینکارو بکنه ؟ از این جهت عرض کردم که شاید تبلیغات باشه
سال گذشته هم ازشون یک هاست دایرکت تحویل گرفتم که در نهایت نتونستن مشکل توابع php رو بعد از ریستور حل کنن که مجبور شدم بی خیال هاست بشم و یک سرور از جای دیگه جهت رفع مشکل تهیه کنم
از کدوم گرفتین که نتونستن؟
تایپک های مشابه حد اقل مال هفت هشت سال پیشن تا الان اوضاع عوض شده قطعا
-