نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: حمابت از یک پروژه Open Source (پرداخت آنلاین،حسابداری،فروش فایل)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ShirazSoft.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    190
    تشکر شده در
    126 پست

پیش فرض پاسخ : حمابت از یک پروژه Open Source (پرداخت آنلاین،حسابداری،فروش فایل)

سلام علیکم
    با تشکر از دوستان عزیز.

همان طور که از نام سیستم مشخص است این پروژه یک Platfrom است که البته به خود خود کارهای مانند:
    1-فروش فایل
    2-پرداخت آزاد
    3-حساب داری ساده
    را پشتیبانی می کند اما در آینده به آن موارد دیگری نیز اضافه خواهیم کرد.

اگر Roadmap را مطالعه کنید هنوز نرم افزار در حال توسعه است و Release نهایی ابتدای اردیبهشت است و هم اکنون فقط پرداخت آزاد قابلیت استفاده دارد. برای اینکه در مورد مخزن یک سورس GitHub نظر بدهید بهتره آپدیت بودن آن توجه کنید، تقریبا میشه گفت ما هر روز در حال بروز رسانی و توسعه هستیم لذا اندکی صبور باشید تا Release نهایی آماده شود. من اطمینان دارم مواردی را که برای نرم افزار دیده ام برای بسیاری از دوستان کاربرد دارد.

من فکر می کنم فقط پرداخت آزاد خواهان زیادی داشته باشد چون ما اکثر بانک ها را پشتیبانی می کنیم و همین الان نیاز نیست شما دنبال افزونه بانک خود بگردید.

لیست بانک ها به شرح زیر است.

1. MELLAT
    2. SADAD (MELLI)
    3. SAMAN
    4. PARSIAN
    5. PASARGAD
    6. ZARINPAL
    7. PAYPAL
    8. ASAN PARDAKHT
    9. PAY.IR
    10. SADERAT
    11. IRANKISH

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    درود؛

استارتر گرامی، امیدوارم ناراحت نشید اما؛

سورس موجود در گیت هاب، بیشتر شبیه پروژه های آزمایشی و تمرینی لاراول هست!!! که البته تعداد پروژه هایی از این دست، در گیت فراوان و بیشمار است!!!

به نظر خودتون، چه کسی و در چه ابعادی از کسب و کار، حاضره از سورس شما استفاده کنه؟!

ساده تر بگم؛

سورس یا پروژه شما قراره چه مشکلی رو حل کنه که هنوز در دنیای پرداخت آراد، مالی، تیکتینگ و... حل نشده؟!

ممنون.
    من تمام تلاش را می کنم که پروژه همواره رایگان بماند چون فکر می کنم واقعا به چنین چیزی در دنیای وب ایران نیاز داریم.
    واقعا ممنون که قوت قلب من بودید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    سلام،
    فکر میکنم وردپرس مثال نقض خوبی برای فرمایش اول شماست... اپن سورس هست ولی اسم شرکت سازنده به وضوح مشخصه!
    بسیاری پروژه ها وجود دارند که تمام پلن هاشون اپن سورس هست و این فقط برای این هست که کسی که داره استفاده می کنه، خیالش از امنیت داده هاش راحت باشه و نگران مشکلات امنیتی اسکریپت و این چیزا نباشه. در همین انجمن بسیار افرادی هستند که پروژه هاشون رو به صورت اپن سورس ارائه می کنند و مشکلی ندارند!
    این مورد ربطی به ایران و خارج از ایران نداره! همش ارتباط به فروشنده داره که چطور برخورد می کنه با ناقضین کپی رایت.

استارتر محترم، پروژه بسیار خوبیست، انشالله موفق باشید و پیشرفتتون سرعت بیشتری هم بگیره.

با احترام.
    واقعا ممنون که قوت قلب من بودید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza2079 نمایش پست ها
    به نظر بنده بسیار پروژه قشنگ و منظمی هستش
    امیدوارم موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    سلام،
    فکر میکنم وردپرس مثال نقض خوبی برای فرمایش اول شماست... اپن سورس هست ولی اسم شرکت سازنده به وضوح مشخصه!
    بسیاری پروژه ها وجود دارند که تمام پلن هاشون اپن سورس هست و این فقط برای این هست که کسی که داره استفاده می کنه، خیالش از امنیت داده هاش راحت باشه و نگران مشکلات امنیتی اسکریپت و این چیزا نباشه. در همین انجمن بسیار افرادی هستند که پروژه هاشون رو به صورت اپن سورس ارائه می کنند و مشکلی ندارند!
    این مورد ربطی به ایران و خارج از ایران نداره! همش ارتباط به فروشنده داره که چطور برخورد می کنه با ناقضین کپی رایت.

استارتر محترم، پروژه بسیار خوبیست، انشالله موفق باشید و پیشرفتتون سرعت بیشتری هم بگیره.

با احترام.

خیر.
    پروژه های Open Source حتی می توانند تجاری هم باشند.
    هیچ ایرادی ندارد شاید من دوست داشته باشم نام خودم را بگذارم لذا مشکلی ندارد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط AhrimanSefid نمایش پست ها
    سلام
    وقت بخیر.
    1 پروژه های اپن سورس تعریف مشخصی دارند که در اونهایی که حد اقل من دیدم هیچ کدوم اسم شرکت و آدرس شرکت نبوده و نیست.
    2 پروژه های اپن سورس ساختار کلی و مشخصی دارند که نصب به پروژه های بسته ( تجاری ) متن باز تفکیک می شوند.
    3 این مدل کار ها در ایران جواب گو نیست و نخواهد بود
    ویرایش توسط ShirazSoft.com : March 9th, 2018 در ساعت 13:26
    گروه نرم افزار شیراز
    www.ShirazSoft.com
    Telegram:ITGhasemzadeh
    0917886099

2. تعداد تشکر ها از ShirazSoft.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)