صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45

موضوع: سایتی که محصولات من رو رایگان گذاشته و شکایت از وی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    142
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : سایتی که محصولات من رو رایگان گذاشته و شکایت از وی

با سلام خدمت همه دوستان...

این آقا اومده تو اکانت تلگرام سایت ما و گفته که از وقتی سایت ما سری تخت گاز رو پخش کرده فروشش کم شده و ...
    اولا که نسخه قرار گرفته روی سایت ما قطعا چه از نظر حجم چه از نظر کیفیت و همچنین فرمت فایل کاملا متفاوت هست با دی وی دی های ایشون. به علاوه لوگو سایت ما روی ویدئو ها هست و توی نمونه کیفیت ها هم قابل مشاهده هست.
    به علاوه ما اولین و تنها سایتی نیستیم که تخت گاز رو با دوبله قرار دادیم و سایت های دیگه ای هم هستن... ولی ایشون چرا گیر دادن به ما خدا میدونه... به علاوه ایشون حتی درک ساده ای سیستم اشتراک ویژه و پولی بودن سایت ما ندارن و ما رو مسئول کم شدن فروششون میدونن...
    با وجود تمام این موارد تو صحبتی که با ما کردن ما قول دادیم لینک های رایگان آپلود بوی رو با لینک های فروش ایشون جایگزین کنیم و ضرر بدیم... و همین کار رو هم انجام خواهیم داد تا ایشون ببینن ما رو حرفمون هستیم. درحال حاظر فصل ها 6 و 7 لینک ایشون تو پست ها ما جایگزین لینک های قبلی شده و به مرور بقیه پست ها هم ویرایش میشه.. . ولی این آقا رفته دقیقا پست هایی رو دیده که هنوز تغییر ندادیم
    به خودشون هم گفتم که تغییر لینک ها به مرور و طی برنامه مشخصی انجام میشه ولی ایشون اومدن و با اکانت ها مختلف تو تلگرام به مسئول تلگرام ما توهین کردند و دلیل بلاگ شدنشون هم همینه. به علاوه اومدن تو تلگرام (با یه اکانت دیگه) و میگن پسر من اومده و از سایت شما فیلم غیر اخلاقی دانلود کرده(در صورتی که تمامی محتوای سایت ما سانسور شده هست)... سری تخت گاز رو بردارید وگر نه شکایت می کنم!!!
    با وجود همه این موارد و همه بی احترامی و غیر حرفه ای بودن ایشون ما باز هم برای اینکه ایشون ضرر نکنن لینک های رایگان رو برمیداریم و لینک سایت ایشون رو قرار میدیم ولی دلیلی برای توجیه تهدید های ایشون وجود نداره...
    کسی که باید از بترسه ایشونه چون سایت ما برخلاف سایت ایشون تو ساماندهی ثبته... نماد تجارت الکترونیک سایت ایشون جعلی هست و دو ساله منقضی شده و وجود این نماد تو سایت کاملا خلاف قانون و قابل پیگیری هست. فروش محصولات صدا و سیما غیر مجازه و... دلایلی هست که ایشون نباید ما رو تهدید کنه. ولی تو این مدت با اینکه این همه احترام براشون گذاشتیم جز بی احترامی و روده درازی چیزی ازشون ندیدیم

از مدیر این بخش درخواست دارم این تاپیک بسته بشه...

ببخشید که طولانی شد

2. تعداد تشکر ها از seraj654 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,427
    تشکر تشکر شده 
    441
    تشکر شده در
    249 پست

شت، لینکای طرفو جایگزین لینکای خودت کردی ؟ از چی میترسی حاجی شما کارتو بکن این چیزا زیاده تو نت اینا همش از تنگ نظری و حسادته شما کاره خودتو بکن ایشان هیچ کاری نیمتوانند بکنند .

5. تعداد تشکر ها ازnevergotme به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    142
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    35 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nevergotme نمایش پست ها
    شت، لینکای طرفو جایگزین لینکای خودت کردی ؟ از چی میترسی حاجی شما کارتو بکن این چیزا زیاده تو نت اینا همش از تنگ نظری و حسادته شما کاره خودتو بکن ایشان هیچ کاری نیمتوانند بکنند .
    لینک های پولیمون سر جاشه... فقط برای کمک به ایشون لینک های رایگان رو با لینک های ایشون عوض می کنیم...

عضو انجمن ILYA20 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    21 پست

سلام و درود خدمت کاربران عزیز

واقعا امثال استارتر تاپیک در ایران خیلی زیاد شده در صنف ما یارو supersu رو 6 هزار تومان گذاشته تو سایتش واسه فروش ولی سازندش به صورت رایگان ارائه داده بعد سایت هایی مثل ما که خدمات رایگان ارائه میدهیم میان میگن بازار ما رو خراب میکنید و ...

تو ایران به دلیل عدم مدیریت بازار وب از این دست آدما زیاده از ناآگاهی ملت سودجویی میکنن واقعا متاسفم براتون عزیز لطفا بجای اینکارها کمی تلاش کنید و از کار خودتون پول دربیارید اینکار شما کمال توهین به شعور ملت و ***ی هستش

امثال شما باعث شده کلا در بازار وب بی اعتمادی بوجود بیاد ملت رو با کار نکردتون تیغ نزنید.

موفق باشید

8. تعداد تشکر ها ازILYA20 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    142
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    35 پست

ایشون جوری میگن محصولاتشون رو کپی کردیم که کم کم داشت خودمون هم باورمون میشد... سایت ما فقط همین یه پست رو نداره...

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط seraj654 نمایش پست ها
    لینک های پولیمون سر جاشه... فقط برای کمک به ایشون لینک های رایگان رو با لینک های ایشون عوض می کنیم...
    کمک؟ چه کمکی؟ شما اگر میخوایی کمک کنی به سازنده کمک کن
    اینطوری رفتار کنی از فردا همه تهدید میکنن و باج میگیرن
    ایشون هیچ حقی رو این مجموعه ندارن
    حتی روی باقی سریال هایی هم که میفروشن ندارم حتی اگر دوبله هم کرده باشن که نکردن بازم حق اولیه سازنده مونده و کسی که خودش حق سازنده و نداده نمیتونه شاکی باشه

11. تعداد تشکر ها ازcacodemon به دلیل پست مفید

عضو انجمن OmizbanCo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    436
    تشکر تشکر شده 
    417
    تشکر شده در
    327 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IGulf نمایش پست ها
    دوست عزیز شما میتونید شکایت کنید و درخواست براورد خسارات بدید.
    خسارات ها به این شکل تعیین میشود که محاسبه میکنند که این لینک چندبار دانلود شده و ضربدر مبلغ فروش شما میشود که باید کامل خسارات رو تقدیم کنند و جریمه و دوندگیش هم براشون جدا هست.
    شما فعلا بدو بعد مشاوره بده به مردم
    مرتیکه کلاهبردار ***

شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
    Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
    کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
    whmcsiran@

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    264
    تشکر شده در
    167 پست

یکی دیگه ساخته یکی دیگه دوبله کرده یکی دیگه امتیاز پخش و تکثیر رو خریداری کرده بعد شما میگی محصول اختصاصی و ادعای مالکیت میکنی!
    جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!

14. تعداد تشکر ها ازMJmoonwalk به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IGulf نمایش پست ها
    دوست عزیز شما میتونید شکایت کنید و درخواست براورد خسارات بدید.
    خسارات ها به این شکل تعیین میشود که محاسبه میکنند که این لینک چندبار دانلود شده و ضربدر مبلغ فروش شما میشود که باید کامل خسارات رو تقدیم کنند و جریمه و دوندگیش هم براشون جدا هست.
    داداش شکر نخوری چیزی میشیا خخخخ مگه حق مالکیت داشته که این حرفو میزنی؟ دوست داشته طرف گذاشته و اون شخصم که داره میفروشه هیچ غلطی نمیتونه کنه اگه اینطوریاس اون طرف بره شکایت پایه خودش گیرتره که داره اینطوری میفروشه شاید فیلم های مبتذلم میفروشه اوقت به جرم اشاعه فحشا پشته میله هاس هنوزم تهدیدم کرده این بنده خدا رو که رایگان داره میزاره اینم یه جرم دیگه ایران که معنی کپی رایتو نداره خوده صدا سیما رعایت نمیکنه چه برسه به این بنده خدا دوست داره میزاره رایگان دندش نرم اون یکی که فروشش کم شده اینطوری باشه هرکی فروشش کم شه باید بپره به اینو اون؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط seraj654 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان...

این آقا اومده تو اکانت تلگرام سایت ما و گفته که از وقتی سایت ما سری تخت گاز رو پخش کرده فروشش کم شده و ...
    اولا که نسخه قرار گرفته روی سایت ما قطعا چه از نظر حجم چه از نظر کیفیت و همچنین فرمت فایل کاملا متفاوت هست با دی وی دی های ایشون. به علاوه لوگو سایت ما روی ویدئو ها هست و توی نمونه کیفیت ها هم قابل مشاهده هست.
    به علاوه ما اولین و تنها سایتی نیستیم که تخت گاز رو با دوبله قرار دادیم و سایت های دیگه ای هم هستن... ولی ایشون چرا گیر دادن به ما خدا میدونه... به علاوه ایشون حتی درک ساده ای سیستم اشتراک ویژه و پولی بودن سایت ما ندارن و ما رو مسئول کم شدن فروششون میدونن...
    با وجود تمام این موارد تو صحبتی که با ما کردن ما قول دادیم لینک های رایگان آپلود بوی رو با لینک های فروش ایشون جایگزین کنیم و ضرر بدیم... و همین کار رو هم انجام خواهیم داد تا ایشون ببینن ما رو حرفمون هستیم. درحال حاظر فصل ها 6 و 7 لینک ایشون تو پست ها ما جایگزین لینک های قبلی شده و به مرور بقیه پست ها هم ویرایش میشه.. . ولی این آقا رفته دقیقا پست هایی رو دیده که هنوز تغییر ندادیم
    به خودشون هم گفتم که تغییر لینک ها به مرور و طی برنامه مشخصی انجام میشه ولی ایشون اومدن و با اکانت ها مختلف تو تلگرام به مسئول تلگرام ما توهین کردند و دلیل بلاگ شدنشون هم همینه. به علاوه اومدن تو تلگرام (با یه اکانت دیگه) و میگن پسر من اومده و از سایت شما فیلم غیر اخلاقی دانلود کرده(در صورتی که تمامی محتوای سایت ما سانسور شده هست)... سری تخت گاز رو بردارید وگر نه شکایت می کنم!!!
    با وجود همه این موارد و همه بی احترامی و غیر حرفه ای بودن ایشون ما باز هم برای اینکه ایشون ضرر نکنن لینک های رایگان رو برمیداریم و لینک سایت ایشون رو قرار میدیم ولی دلیلی برای توجیه تهدید های ایشون وجود نداره...
    کسی که باید از بترسه ایشونه چون سایت ما برخلاف سایت ایشون تو ساماندهی ثبته... نماد تجارت الکترونیک سایت ایشون جعلی هست و دو ساله منقضی شده و وجود این نماد تو سایت کاملا خلاف قانون و قابل پیگیری هست. فروش محصولات صدا و سیما غیر مجازه و... دلایلی هست که ایشون نباید ما رو تهدید کنه. ولی تو این مدت با اینکه این همه احترام براشون گذاشتیم جز بی احترامی و روده درازی چیزی ازشون ندیدیم

از مدیر این بخش درخواست دارم این تاپیک بسته بشه...

ببخشید که طولانی شد
    حالا چرا لینکا طرفو زدی؟ بابا نترس پایه خوده طرف پاش گیره شکایت کنه باج نده به اینجور ادما که چشه پیشرفتتو ندارن بگو هر غلطی میخوای بکن مزاحم نشو بشی من ازت شکایت میکنم که داری تهدید میکنی و مزاحمم هستی

16. تعداد تشکر ها ازgdfire به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

چی شده؟ چی به چیه؟ لینک رایگان کی گذاشته؟ مگر داریم تو ایران؟ دانلود غیر قانونی؟ داداش سریع زنگ بزن فتا بگو تو ایران نقض کپی رایت کردند سریال بی بی سی ملعون رو گذاشتند برای دانلود انم رایگان!!

پ ن : یه کانال تلگرام میشناسم دوستان همه فیلمای ایرانی جدید پولی رو رایگان میزاره هر کی خواست بگه بدم بهش شب تا صبح دانلود میکنم ازش
    ویرایش توسط delta : March 9th, 2018 در ساعت 04:05
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

18. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)