-
January 19th, 2018, 14:16
آی پی سرور
سلام
دوستان این امکان وجود داره که بدون اینکه یه سرور اختصاصی تقسیم بشه به چند سرور مجازی آی پی ها روش ست بشه ؟
مثلا 30 تا آی پی داشته باشه روی یوزرهای مختلف
آیا چنین چیزی امکان پذیره ؟
-
-
January 19th, 2018 14:16
# ADS
-
January 19th, 2018, 14:51
پاسخ : آی پی سرور

نوشته اصلی توسط
spoofoy
سلام
دوستان این امکان وجود داره که بدون اینکه یه سرور اختصاصی تقسیم بشه به چند سرور مجازی آی پی ها روش ست بشه ؟
بله
ولی باید مورد استفاده شما هم مشخص باشه
-
-
January 19th, 2018, 15:00

نوشته اصلی توسط
NicCloud
بله
ولی باید مورد استفاده شما هم مشخص باشه
کار من ممبر فیک تلگرامه به عنوان مثلا میخوام 100 تا تی دیتارو با یک آی پی اجرا کنم و مثلا 100 تای دیگه رو با یه ای پی دیگه و اینا باید همزمان باشند
یعنی مثلا بیام توی یک یوزر یه صد تا تلگرام اجرا کنم سریع برم توی یه یوزر دیگه
متوجه شدید ؟
-
-
January 19th, 2018, 18:31
عضو انجمن
میتونید تمام آی پی ها رو در یک سرور مجازی ادد کنید و کارت شبکه بسازید بنا به سیستم عامل مورد نیازتون
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
-
January 20th, 2018, 14:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
spoofoy
کار من ممبر فیک تلگرامه به عنوان مثلا میخوام 100 تا تی دیتارو با یک آی پی اجرا کنم و مثلا 100 تای دیگه رو با یه ای پی دیگه و اینا باید همزمان باشند
یعنی مثلا بیام توی یک یوزر یه صد تا تلگرام اجرا کنم سریع برم توی یه یوزر دیگه
متوجه شدید ؟
خیلی کار جالبیه! اگر تونستید مارو هم در جریان بگذارید!
-
-
January 20th, 2018, 15:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
spoofoy
سلام
منظورتون ای پی ای هست که اون لحظه تلگرام ازش استفاده خواهد کرد
میتونید این کار رو با ویندوز انجام بدید از طریق metric که هر لحظه که خواستید ای پی مورد نظر خروجی سرور رو انتخاب کنید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
March 6th, 2018, 20:09
من هم همین مشکل رو دارم از سایت دیگری سرور اختصاصی تهیه می کردم که مختص این کار بود امروز از سایت دیگه گرفتم کلن یک سرور خام و کامل بود من نیاز داشتم به 30 ای پی تقسیم بشه اما خود سایت هم در جریان این کار نبودن من این وسط موندم از این مرحله ذهنیتی ندارم به اون صورت خیلی برام مهمه ممنون میشم یکمی اماتور مساله برام باز کنید تا از این مشکل راحت شم
-
-
March 7th, 2018, 16:11

نوشته اصلی توسط
spoofoy
سلام
با سلام
دوست عزیز بله این کار امکان پذیر می باشد از طریق نرم افزار های مجازی ساز که متداول ترین آنها vmware و kvm می باشد.
-
-
March 7th, 2018, 16:16
عضو انجمن
با نرم افزارهای مجازی ساز و ساخت کارت شبکه برای آیپی های مختلف شدنیه.
-