ممنون
دوست عزیز فرق بین fastcgi و php-fpm در چیه؟ کدوم را بهتره رو سرورم فعال کنم؟
ممنون
دوست عزیز فرق بین fastcgi و php-fpm در چیه؟ کدوم را بهتره رو سرورم فعال کنم؟
درود بر شما
بزرگوار fastcgi در واقع یک مدیر پردازش (process manager) خوب برای FastCGI SAPI میباشد که در واقع میتوان پروسه های وارده روی fastcgi را مدیریت کرد و امکانات مدیریتی خوبی ارائه میدهد همچنین امکان request stats دارد که میتوان برای هر اکانت درخواست های روی php را براحتی همراه جزییات مشاهده کرد. همچنین امکان پشتیبانی خوب و سازگاری بالا با Opcode cache ها نیز بسیار اهمیت دارد که در نهایت php-fpm بیشتر توصیه میگردد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
ممنون از توضیح خوبتون
من الان روی سرور آپاچی نصب کردم با suphp handler ولی همونطوری که می دونید suphp هیچ کش php را ساپورت نمی کنه من می خوام opcache را روی سرور فعال کنم اگر همه آکانتهای روی سرور را تبدیل کنم به php-fpm در اون صورت می تونم دوباره هر موقع که خواستم آکانتها را تبدیل کنم به حالت عادی؟ و آیا php-fpm از opcache ساپورت می کنه؟
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
ممنون جناب این راهنماییتون خیلی کمکم کرد
من در حال حاضر از mpm worker استفاده می کنم همونطوری که می دونید mod_ruid2 فقط روی mpm_prefork.در دسترسه
من الان روی php-fpm از هندل suphp استفاده می کنم به نظر شما از نظر امنیت و از نظر سرعت لود سرور این ترکیبی که استفاده می کنم بهتره یا این که از mod_ruid2 همراه با dso استفاده کنم? ( روی php_fpm)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)