-
March 4th, 2018, 18:39
عضو جدید
سوال تخصصی در رابطه با سئو
درود خدمت کاربران متخصصات عزیز
دوستان من سایتم جدیدا رتبه های خوبی در گوگل گرفته و با تمامی کلمات مربوط به فعالیتم صحفه 1 تا 4 گوگل هستم.
البته 3 سال سایتم فعالیت داشته و توی گوگل ثبت بوده.
قالب حال حاظر سایتم مشکلاتی اره که میخام عوضش کنم!
حالا سوال اینجاست که اگر قالب سایتم رو عوض کنم ممکنه توی سئوی من تاثیر منفی داشته باشه؟
-
تعداد تشکر ها از IGulf به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2018 18:39
# ADS
-
March 5th, 2018, 11:28
عضو انجمن
پاسخ : سوال تخصصی در رابطه با سئو
اگر قالب غیر استاندارد و ارور دار نباشد و سالم باشد چه بسا تاثیر مثبت هم دارد
در کل بستگی به کیفیت قالب با قالب تعویضی دارد هر کدام سبک تر و سریعتر و کد نویسی عالیتر و هزاران معیار دیگر بهتر
-
-
March 5th, 2018, 11:40
باید هر سال قالب سایت حداقل کد ها بروز شه و اگر قالب هم عوض میکنید باید سعی کنید که لینک های اصلی تغییر نکنه
-
-
March 6th, 2018, 04:59

نوشته اصلی توسط
IGulf
درود خدمت کاربران متخصصات عزیز
دوستان من سایتم جدیدا رتبه های خوبی در گوگل گرفته و با تمامی کلمات مربوط به فعالیتم صحفه 1 تا 4 گوگل هستم.
البته 3 سال سایتم فعالیت داشته و توی گوگل ثبت بوده.
قالب حال حاظر سایتم مشکلاتی اره که میخام عوضش کنم!
حالا سوال اینجاست که اگر قالب سایتم رو عوض کنم ممکنه توی سئوی من تاثیر منفی داشته باشه؟
طبق تجربه بنده افت میکنید !
مجید زنگ بزن 
-
-
March 6th, 2018, 11:27
عضو انجمن
اگر لینک های موجود در قالب و سایت تغییر نکنه،از محتوای فعلی قالب و سایت حذف نشه، کدنویسی قالب اصولی تر از قالب فعلی باشه با کمترین افت انجام میشه
حتما بصورت مقطعی بازدید شما کاهش خواهد یافت که اینهم طبیعی هستش البته اگر اصول تغییر قالب رعایت نشه افت شدیدی رو شاهد خواهید بود
Web Design, Site Seo & Content Seo, Graphic Design, UI & UX Expert, Project Launch Consultant
Contact Me: T.me/desland
-
-
March 7th, 2018, 10:27
عضو انجمن
در صورتی که مواردی که دوستان فرمودند را رعایت کنید ، افت کمی ابتدا خواهید داشت ، ولی پس از مدتی پیشرفتتون از قبل بیشتر خواهد بود (باتوجه به اینکه قالب جدیدتون اصولی تر و عملکرد بهتری از قبلی داشته باشه)
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
-
-
March 7th, 2018, 10:35
مونده قالبت کاربرپسند باشه یا نباشه و کدنویسیش استاندارد باشه نباشه اگه کاربرات بپسندن چه بسا بازدیدت از الانم بیشتر شه در نتیجه ورودیتم بیشتر شه
-
-
April 6th, 2018, 02:39
عضو انجمن
اکثر تغییر قالب اولش تاثیر منفی داره ولی به مرور بهتر هم میشه
-