مفهوم بدون زحمت مجانی نیست![]()
استخراج یا ماین کردن همیشه هزینه داره و هزنیه همون برق مصرفی و استهلاک قطعات سیستم هست اگر شما ماینر بودی متوجه منظور من میشدی
در کل برای بدست آوردن هرچیزی باید هزنیه کنی و هزینه بیت کوین از طریق ماین / استخراج هم همین برق و هزینه قطعات اولیه هست
شما هم همچنین موفق باشید![]()
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
ما هم به وقتش ماینر بودیم و سود و ضرر هم کردیم.توی سایت های این چنین هم در دوران نوجوانی عضویت داشتیم و وقت با ارزشمون رو،هر چند کوتاه،اما به هر حال به گاج دادیم در این راهی که هیچ منفعتی نداره (البته برای افرادی که اندکی ارزش برای وقتشون قائلن).
باشد شوما هم عیمان بیاورید (بله درستش ایمانه ولی وقتی مفهوم بدون زحمت مجانی نیست، همون عیمان صحیحه)
دوست عزیز بدون زحمت که من تو عنوان نوشتم به این دلیل بوده که یعنی شما نیازی نیست کار خاصی انجام بدی بدون پیچیدگی و فقط کافیه برای استخراج مرورگرت رو باز کنی همین !
استخراج پیچیدگی های خاص خودش رو داره من فقط اومدم راهی رو معرفی کردم که عامه مردم بتونند استخراج کنند و سودی کسب کنند همین !
ویرایش توسط dertgtr : March 6th, 2018 در ساعت 20:23 دلیل: غلط املایی :دی
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)