نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: جایزه بزرگ برای کسانی که بتوانند با اینماد تماس تلفنی برقرار کنند.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن IranianServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    579
    تشکر شده در
    427 پست

پیش فرض پاسخ : جایزه بزرگ برای کسانی که بتوانند با اینماد تماس تلفنی برقرار کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط IGulf نمایش پست ها
    به نظر من تمامی فروشگاه های عزیز تشریف بیارند و اینماد رو تهریم کنیم. به مرور زمان خودش مجبور میشه تغییر بده روال کاریش. در سایت ها اعلام کنید که به دلیل تهریمات علیه اینماد از دریافت اینماد معظوریم. و مشتری باید روی سوابق و اعتبار سایت. بتواند اعتماد کند.
    با تحریم نماد انگار که خودمون رو تحریم کردیم ، ممکنه از نظر زمانی یکم باهاش درگیر باشیم ولی مطمئن باشید با تحریم نماد خودمون هم به مشکل میخوریم ، همینجوریش اعتماد سازی با وجود کلاه بردارهایی که هر روز بر تعدادشون افزوده میشه کار دشواری هستش و مشتریان تنها امیدشون همین نماد هست (که البته به چشمم دیدم همکاری که نماد دو ستاره داشته وکلاه بردار از آب درومده و مشتریاشم دستشون به هیچ چیزی بند نبوده ) ولی باز داشتن نماد کمی به اعتماد سازی هم کمک میکنه و اگر نباشه عملا مشتریان میرن سراغ کسانی که اسمشون مطرح شده و مابقی دیگه باید دست از کار کردن بردارن .
    نماد هم از زمانی که پیمکانکارش عوض شد یکم توی فعالیتش کند شده و باید امیدوار بود با اعتراضاتی که بهشون میشه کمی توی روند کارشون تغییرات حاصل بشه .

در ضمن این نظر شخصی من هستش و شاید خیلیها با این ایده تحریم موافق باشن ولی من به شخصه 100% مخالفم .
    دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)

2. تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)