نوشته اصلی توسط
behtash007
سلام . دوستان .
چند گلامی خدمت دوستان میخواستم حرف بزنم.
واقعا این چه بازاریه راه انداختن از این دیتا سنتر باید هرسال به دیتا سنتر دیگه منتقل کنید توی همین انجمن کلی افر برای دامنه تخفیف دامنه وجود داره . جای من هستم دامنه 30 هزار تومانی رو که همینجا افرش هست برای من 60 هزار تومان فاکتور زده بخاطر تحریمه بخاطر دلاره من کاری به این چیز ها ندارم اگه بخاطر دلاره بقیه هم باید همین قیمت بدن آخه اینکه نمیشه ما هرسال شرکت عوض کنیم آواره بشیم . چرا باید اینقدر اختلاف قیمت باشه . من الان چند تا از دامنه هام رو بخاطر همین قیمت تمدید نکردم ولی دامنه اصلیم هنوز روی رسیلو هستش سررسیدش برسه منتقل میکنم به جای دیگه . ولی واقعا نکنید اینکارو زشته چرا باید از این مسئله شرکت ها سو استفاده کنن حالا چون ما کارت اعتباری نداریم یا نماینده نیستم باید اینفدر دولا پهنا حساب فاکتور بزنید هروزم یه قیمت میذارن خسته کردن واقعا . الان من حساب کردم نزدیک 400 هزار تومان پول دامنه باید بدم ولی خب من فقط یکش رو تمدید میکنم . دیگه واقعا خسته کننده شده هرسال باید اواره بشم .شرکت های توی همین انجمن افر میزن که ادم وسوسه میشه به اینجا منتقل کنه ... تیک هم میزنیم میگن قیمت های ما همینه . بهانه دلار و از این داستان ها رو میارن اگه بخاطر دلاره چرا مال اینا پاییه مال شما نیست!!