دلیل استفاده از سایر زبان ها ضعیف بودن php نیست، نوع فعالیت هست. مثلا می خواهد پردازش آفلاین کند در نتیجه قطعا php گزینه پیش رو نخواهد بود.
مثل گوگل برای داده کاوی از Hadoop استفاده نمی کند و می گوید من خودم یه چیزی درست کردم و میگه با Python نوشتم ولی هیچ کس نمی دونه چی هست یک نکته ای که هست اینکه php بهترین زبان دنیای وب هست نه بهترین زبان همه جا.
فرض کنیم php بهترین زبان دنیای وب نیست چرا سایت های که با اون طراحی شدند مهاجرت نمی کنند؟ مگه نباید کسب و کار بروز باشه پس باید همه مهاجرت کنند تا بروز باشند مگر نه کم کم می میرند.
ببینید کسی منکر خوب بودن python و nodejs و ... نیست ولی یادتون باشه اکثر پروژه های که ما داریم اون قدر بزرگ نیستند در واقع گوگل و اینستاگرام و ... نیستند. شاید بشه گفت بزرگترین پروژه های ما درگاه های واسط، سیستم های حسابداری و... هستند که به سادگی php می تواند از پسشون بر بیاد و حتی راحت تر بگم استفاده از تلنولوژی های مثل nodejs و python ما را در دامی می اندازد که خروج از آن سخت خواهد بود.
سوال مهم اینجاست کدام یک از شما ها می خواهید یک سایت خیلی بزرگ مثل Google راه اندازی کنید؟
سوال مهم دیگر کدام یک از شما می خواهید یک سرویس چت یا مسنجر آنلاین (real time) در حد تلگرام راه اندازی کنید؟