-
February 13th, 2018, 13:03
پاسخ : پاسخ گو نبودن سایت enamad.ir
نماد اعتماد فقط واسه اداره مالیات خوب شده که مردم رو شناسایی کنن و مالیات غیر اصولی ببندند و هیچی هم از هزینه های کسب کار های اینترنتی نمیدونن که چندین سال میکشه به سود دهی برسه اگر اونم برسه!!!
-
تعداد تشکر ها از hostorder به دلیل پست مفید
-
February 13th, 2018 13:03
# ADS
-
February 13th, 2018, 14:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
باسلام
خدمت تمام دوستان و همکاران ما الان نزدیک یک ماه هست که میخواهیم واسه یه سایت enamad بگیریم منتها نه تلفن هاشون رو جواب میدن و نه تیکت رو جواب میدن.بعضی از روزها هم سایتشون دان هست
الان مال ما یه ماه زده در حال بررسی والا نمیدونم چکار کنیم؟اونجا هم که حضوری رفتیم اصلا کسی برای پاسخگویی نداشتن فقط میگن اینترنتی هست!!!!!!
دوستان به این مورد برخوردن؟
با تشکر
طبیعی هست این برخورد، من یکساله درخواست لغو نماد رو با تلفن و فکس و تیکت براشون ارسال کردم، هنوز نماد فعال هست هیچی، برداشتن رو سایتی که وجود نداره نماد رو تمدید هم کردن !!!
ویرایش توسط OmidX : February 13th, 2018 در ساعت 14:35
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2018, 20:49
عضو انجمن
دوستان 2 هفته ای میشه ما درخواست تمدید دادیم نه تیکت جواب میدن نه تمدیدی میکنند
جریان چیه؟
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
February 27th, 2018, 21:18
عضو جدید
سعی کنید به صفحه توییتر اقای آذری جهرمی برید و اعتراضتون رو نسبت به این سایت اعلام کنید
با توجه به این که این وزیر بسیار فعال و پیگیر هستند مطمانن درخواست ها کمی زیاد بشه پیگیری میشه
-
تعداد تشکر ها از Alireza2079 به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2018, 21:21

نوشته اصلی توسط
vahid03
نماد اعتماد دیگه به خودشم اعتمادی نیست. الان شرط اعتماد مشتری دیگه نماد نیست فقط اعتباره ...
همون اولم همین بود و خواهد بود تا به همیشه .
مگه کم پول خوردن سر این نماد ؟
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-