-
February 21st, 2018, 13:29
پاسخ : تفاوت اوراق مشارکت ریالی و سپرده سرمایه گذاری
با سلام
شایعه پیشت سر همه بانکها هست!
بانک آینده از نظر آپدیت بودن سرویسهای اینتنرنتی و موبایلی و ... و راه اندازی خدمات جدید هیچ بانکی در ایران به پای اون نمیرسه
از نظر جذب منابع هم همینطور
از نظر خدماتی که میده مثلا تمامی کارهای بانکی شما درب منزل انجام میشه بدون هیچ هزینه ای!
ولی چون ما در ایران زندگی میکنیم همه چیز ممکنه اتفاق بیافته و یک شبه بانک مرکزی یک بانک و .. را به خاک سیاه بشونه و یا اینکه شایعه ای بشه و ...
ولی در کل تمامی بانکها تا سقف 100 میلیون تومان بیمه هستند و در صورت برشکستگی این پول تضمین شده می باشد
موفق باشید
-
-
February 21st, 2018 13:29
# ADS
-
February 26th, 2018, 18:41

نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
با سلام
سود علی الحساب به خاطر اینکه پولی که بانک میده حرام نباشه! یک چیزی شرطی هست و سود قطعی شما همان 20 درصد است.
صدها سال بانکها دارند سود علی الحساب می دهند یعنی سر سال اگه سود بیشتری کردن بین سپردها گذارها تقسیم کنند که هیچ وقت این اتفاق نیافتاده و نخواهد افتاد!
در مورد برگشت پول هر موقع که بخواهید میتوانید پول خودتان را دریافت کنید اگه زیر یک ماه باشه خود پول را بهت میدن اگه بالای یک ماه باشه بهتون 14 درصد سود تعلق میگیره!
بانک آینده گفته روز شماره 20 درصد میده و در صورتیکه بخواهید پول را برداشت کنید هیچگونه کسری انجام نمیدهد و سود 20 درصد روز شماره بهتون میده!
در ضمن اگه کسی میلیاردی سرمایه گذاری کنه از 21 درصد تا 25 درصد بانک سود میدهد که توسط رئیس بانک قابل مذاکره می باشد!
دم بانک آینده و دم همه آدمهایی که صدهاسال به این مفتی گول خوردن گرم 

فقط ببخشید دوتا سوال الان برامن پیش اومد ... البته من پول مول ندارم ولی خوب سواله پیش اومد که احساس کردم شما کارشناس یا از اعضا بانک آینده هستی گفتم بپرسم تاروشن شم...
1- یعنی برای حرام نبودن سودعلی الحساب ولی قطعی 20 درصدی که فرمودین ....
ساده تر بپرسم ... یعنی مگه باقی سودهای بانکی حرام هست که این 20 درصد اینجوری حلال شد ؟
اصلا مگه بانک به خودش شک داره که دم از حروم و حلالی سوداش میزنه ؟ چون ما که بانک هامون شک نداریم ... کلا مطمئنیم 
2-ما که میلیاردی که هیچ هزاری هم پول نداریم این آقای رئیس رو کجا میتونیم ملاقات کنیم که باهاشون یه مذاکره ای کنیم ؟
چون درسته که پول نداریم ولی با استراتژی که داریم می تونیم با یه آربیتراژ قیمت 1 ریال رو 5000 هزار دلار کنیم که خود آمریکاهم نفهمه از کجا خورد؟!
والا ...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
ولی در کل تمامی بانکها تا سقف 100 میلیون تومان بیمه هستند و در صورت برشکستگی این پول تضمین شده می باشد
موفق باشید
ببخشید خود بانک که اگه وجود نداشته باشه = پول وجود نداره !!! ...
اینو که دیگه فکرکنم همه اتفاق نظر دارن که پول از بانک ها بیرون میاد نه از توخونه ما !!!
پس چجوریه که باز بیمه ای که خودش از شرکت های زیر مجموعه بانک هست و درصورت نبود بانک اونم نیست میاد و پولی که به علت ورشکستگی دیگه وجود نداره دوباره چاپ می کنه و تضمین میکنه ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dertgtr
چه شایعاتی ؟
http://irandebtclock.ir
شایعه نیست حقیقت همینه ... درست مثه اختلاس سه هزار میلیاردی جناب خاوری که تضمین شده از بانک ملی ایران انجام شد !!!
دلخور نشی دوست من چون سعی دارم بیدارت کنم به جای اینکه بهت خرده بگیرم یا غرض ورزی داشته باشم ...
اما شما هنوز تفاوت اوراق مشارکت با سپرده سرمایه گذاری نمیدونی .... البته منظورم تعریف و طوطی واری از این دو نیست بلکه دقیقا منظورم فهم تمیزدادن بین این دو و جنگولک بازی هایی که هرکدوم در ذات خودشون دارن هست !!! ... بعد به همین سادگی اگه میخوای کبریت بکشی زیر داراییت بزن ....!!! ... چون سازشو الان زدم صداش بعدا و به زودی در میاد !!!
http://6ort.com/Rz1ef
موفق باشی ...
-
تعداد تشکر ها از maker17 به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2018, 20:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maker17
دم بانک آینده و دم همه آدمهایی که صدهاسال به این مفتی گول خوردن گرم

فقط ببخشید دوتا سوال الان برامن پیش اومد ... البته من پول مول ندارم ولی خوب سواله پیش اومد که احساس کردم شما کارشناس یا از اعضا بانک آینده هستی گفتم بپرسم تاروشن شم...
1- یعنی برای حرام نبودن سودعلی الحساب ولی قطعی 20 درصدی که فرمودین ....
ساده تر بپرسم ... یعنی مگه باقی سودهای بانکی حرام هست که این 20 درصد اینجوری حلال شد ؟
اصلا مگه بانک به خودش شک داره که دم از حروم و حلالی سوداش میزنه ؟ چون ما که بانک هامون شک نداریم ... کلا مطمئنیم
2-ما که میلیاردی که هیچ هزاری هم پول نداریم این آقای رئیس رو کجا میتونیم ملاقات کنیم که باهاشون یه مذاکره ای کنیم ؟
چون درسته که پول نداریم ولی با استراتژی که داریم می تونیم با یه آربیتراژ قیمت 1 ریال رو 5000 هزار دلار کنیم که خود آمریکاهم نفهمه از کجا خورد؟!

والا ...
- - - Updated - - -
ببخشید خود بانک که اگه وجود نداشته باشه = پول وجود نداره !!! ...
اینو که دیگه فکرکنم همه اتفاق نظر دارن که پول از بانک ها بیرون میاد نه از توخونه ما !!!
پس چجوریه که باز بیمه ای که خودش از شرکت های زیر مجموعه بانک هست و درصورت نبود بانک اونم نیست میاد و پولی که به علت ورشکستگی دیگه وجود نداره دوباره چاپ می کنه و تضمین میکنه ؟
- - - Updated - - -
http://irandebtclock.ir
شایعه نیست حقیقت همینه ... درست مثه اختلاس سه هزار میلیاردی جناب خاوری که تضمین شده از بانک ملی ایران انجام شد !!!
دلخور نشی دوست من چون سعی دارم بیدارت کنم به جای اینکه بهت خرده بگیرم یا غرض ورزی داشته باشم ...
اما شما هنوز تفاوت اوراق مشارکت با سپرده سرمایه گذاری نمیدونی .... البته منظورم تعریف و طوطی واری از این دو نیست بلکه دقیقا منظورم فهم تمیزدادن بین این دو و جنگولک بازی هایی که هرکدوم در ذات خودشون دارن هست !!! ... بعد به همین سادگی اگه میخوای کبریت بکشی زیر داراییت بزن ....!!! ... چون سازشو الان زدم صداش بعدا و به زودی در میاد !!!
http://6ort.com/Rz1ef
موفق باشی ...
این دو لینک دقیقا مرتبط با بانک آینده هست ؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2018, 00:17
-
تعداد تشکر ها از maker17 به دلیل پست مفید