امروز با این مبلغ خرید کردیم ۴۵۳۰
امروز با این مبلغ خرید کردیم ۴۵۳۰
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
اتفاقا فکر کنم شما متوجه نشدید ، شما گفتید مرجع رسمی باید باشه که لینک دادم که مرجع رسمی هست ولی اون مرجع رسمی تو بازار ارز نمیفروشه ولی صرافی های مجاز هم حق ندارند از قیمت اون سایت بالاتر را تو سایت خودشان اعلام کنند
حالا یک نفر خودش قیمت ارز را میدانه مثل استارتر ولی صرافی که قیمت منصفانه بده را پیدا نمیکنه پس میتونه راحت از سرفی هایی که سایت دارند و از طرفی مجاز به فعالیت هستند سوال و خرید کنه
شما قیمت تمامی صرافی های مجاز را مقایسه کنید با اون سایت بانک مرکزی قیمت یکسانی دارند
این هم متنی که تو کانال و سایت بانک مرکزی برای سایت خودش میزنه
دقت کنید که قیمت ارز را در صرافی های پایتخت تحت نظارت بانک مرکزی همانطور که نوته میده ولی در شهرستان هایی مثل تبریز صرافی ها هر کاری خواستند میکنند و هر قیمتی دوست دارند اعلام میکنند و نظرات هم کم هست
براساس آخرین اطلاعاتی که رأسا توسط صرافیهای مجاز به سامانه نظارت ارز (سنا) ارسال و در پايگاه www.sanarate.ir ثبت میشود، از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۸:۰۰ امروز، شنبه مورخ ۵ اسفند ماه ۱۳۹۶، نرخ متوسط معاملات نقدی اسعار عمده در صرافیهای مجاز به شرح زیر بوده است:
نرخ خرید یورو:۵۴,۸۴۰ریال
نرخ فروش یورو:۵۴,۹۴۵ریال
نرخ خرید دلار آمریکا:۴۴,۶۹۳ریال
نرخ فروش دلار آمریکا:۴۴,۷۵۸ریال
همچنین در پایان روز کاری، نرخ فروش این اسعار در صرافیهای منتخب بانک مركزی به شرح زیر بوده است:
دو سایت بانک مرکزی و تمامی صرافی های پایتخت تقریبا یک یا دو تا تک تومان اختلاف قیمت دارند
بررسی کنید شاید افتاد
- - - Updated - - -
اتفاقا فکر کنم شما متوجه نشدید ، شما گفتید مرجع رسمی باید باشه که لینک دادم که مرجع رسمی هست ولی اون مرجع رسمی تو بازار ارز نمیفروشه ولی صرافی های مجاز هم حق ندارند از قیمت اون سایت بالاتر را تو سایت خودشان اعلام کنند
حالا یک نفر خودش قیمت ارز را میدانه مثل استارتر ولی صرافی که قیمت منصفانه بده را پیدا نمیکنه پس میتونه راحت از سرفی هایی که سایت دارند و از طرفی مجاز به فعالیت هستند سوال و خرید کنه
شما قیمت تمامی صرافی های مجاز را مقایسه کنید با اون سایت بانک مرکزی قیمت یکسانی دارند
این هم متنی که تو کانال و سایت بانک مرکزی برای سایت خودش میزنه
دقت کنید که قیمت ارز را در صرافی های پایتخت تحت نظارت بانک مرکزی همانطور که نوته میده ولی در شهرستان هایی مثل تبریز صرافی ها هر کاری خواستند میکنند و هر قیمتی دوست دارند اعلام میکنند و نظرات هم کم هست
براساس آخرین اطلاعاتی که رأسا توسط صرافیهای مجاز به سامانه نظارت ارز (سنا) ارسال و در پايگاه www.sanarate.ir ثبت میشود، از ساعت ۰۸:۰۰ 🕗 الی ۱۸:۰۰ 🕒 امروز، شنبه مورخ ۵ اسفند ماه ۱۳۹۶، نرخ متوسط معاملات نقدی اسعار عمده در صرافیهای مجاز به شرح زیر بوده است:
💶 نرخ خرید یورو:۵۴,۸۴۰ریال
💶 نرخ فروش یورو:۵۴,۹۴۵ریال
💵 نرخ خرید دلار آمریکا:۴۴,۶۹۳ریال
💵 نرخ فروش دلار آمریکا:۴۴,۷۵۸ریال
🏛 همچنین در پایان روز کاری، نرخ فروش این اسعار در صرافیهای منتخب بانک مركزی به شرح زیر بوده است:
دو سایت بانک مرکزی و تمامی صرافی های پایتخت تقریبا یک یا دو تا تک تومان اختلاف قیمت دارند
بررسی کنید شاید افتاد
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
سلام دوست عزیز چقدر نیاز دارید؟ بنده به قیمت روز میتونم براتون اوکی کنم
الکترونیکی میخواین یا کاغذی؟
دوباره حرف منو تصدیق کردید
بذارید یکبار دیگه خدمت شما عرض کنم ، البته به نوع دیگری
اگر هر صرافی ساز خودشو بزنه چه اتفاقی میوفته ؟
اگر یک مرجع دولتی یک قیمت پایه ای و با نظارت ارائه کنه که در کشور مشکلی پیش نیاد باز هم اتفاقی خواهد افتاده ؟ البته مرجع رسمی اگر دولتی باشه بهتر هم هست ، منظور مرجعی که زیر مجموعه نباشه ، فقط یک مرجع باشه
دلیل اینکه این اتفاق نمیوفته اینه که هر کسی ساز خودشو میزنه
مگه چندتا دون پایه رو نگرفتن و به نوعی خواستن بگن جمش کردیم ، تقصیرات رو انداختن گردن چند نفر دون پایه ، حالا خیلی ها با این نظر من موافق هستن و خیلیا مخالف ، که این اختلاف ها باعث هرج و مرج میشه
کش تهران ۴۶۰۰ بزور میفروشن!
نرخی که اعلام شده ۴۴۰۰ و خوردهای کسی نمیفروشه
درسته
قیمت دلار حتی اعلام نمیشه و خود صرافی ها قیمت تایین می کنن
فکر کنم امروز قیمت ها باز کشیده بالا
من که می خوام جابه جا کنم با یه صرافی تو شیراز قیمت حواله می گیرم
https://t.me/sarafializadeh
مقاومت قشر دلال دلار ...
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
دلار باز رفت ۵ تومن
وطنم
پاره شد تنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)