ممنن از راهنمایی شما . در این مورد با شما موافقم اما همین تعداد کم پست یک وی پی هم اختصاصی هستن و بعضی از پست ها یک روز وقتم رو گرفت با این حال بازدیدی که دارم متناسب با همین تعداد پست اصلا ندارم وهمین برام جای سوال هست
راستش من زیاد تجربه ایی در این زمینه ندارم ولی توی همین مدت زمان کم و دست و پا شکسته چیزی که می دونم این هست که مطالب اختصاصی و رعایت نکاتی در مورد نوشتن یه پست خوب و قالب ساده و سبک رو رعایت کردم و همینطور انتشار در شبکه های اجتماعی وبلاگ ها و گرفتن بک لینک . اما تمام این زحمات نتیجه ایی نداشته و این برام جای تعجب هست که بعضی سایت های رو می بینم که هیچ کدوم ازموارد ذکر شده رو رعایت نکردن و نتیجه گرفتن برای همین فکر می کنم مشکل مربوط به هاست وب سایت باشه . چون سرعت لود وب سایت خیلی پایین هست در حالیکه حجم صفحه اول سایت 600 کیلو بایت هست 5 تا 7 ثانیه طول می کشه سایت لود بشه که در حالت عادی باید حول و حوش 2 تا 3 ثانیه باشه. البته دیروز یه هاست دیگه تهیه شد و وب سایت به اونجا منتقل میشه و نتیجه رو در همین تاپیک اعلام می کنم.
از دوستانی که راهنمایی کردن و تجربه خودشون رو در اختیار بنده قرار دادن سپاسگزارم