صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 28

موضوع: ملاک تعیین کیفیت یک هاست اشتراکی

عضو جدید Alireza2079 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : ملاک تعیین کیفیت یک هاست اشتراکی

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
    اخر حرفو نخوندی؟(مسدودیت ای پی)عبور از فی لتر و...تو کشور جرمه برادر خواهر عزیز جرم بودن نبودنم اونا تعیین می کنن نه منو تو برو از خودشون بپرس(چندین نهاد هست مثلا گرداب و فتا و ارشاد که زیرنظر دادگستریه و...)خیلی از هاسترا می پرسن اولش گواهی اس اس الو میخوایی برای چی....ssl هم تاثیری نداره (داشته باشه هم یه درصده فقط یه درصد) افزایش امنیتم به کلی چیزایه دیگه سرور و افزونه ها یه سایت مرتبطه وگرنه هکر بخواد هک کنه سایتیو براش این سوسول بازیا مهم نیست ...
    پ ن پ : وقتی احضاریه اومد دم درتون ببین جرمه یا جرم نیست ... (تاینی بزرگ که دیدین چه کردن )
    گواهینامه ssl فقط جهت معتبر شدن بیشتر سایت شما در گوگل (به گفته خود گوگل)
    و کد کردن اطلاعاتی که قراره بین کاربر و سایت رد و بدل بشه هستش

یه زمانی بنده یادم باهاش ***** سایت هم باز میکردند اما الان سایت با ssl هم ***** میشه!

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    121
    تشکر شده در
    93 پست

اخر حرفو نخوندی؟(مسدودیت ای پی)عبور از فی لتر و...تو کشور جرمه برادر خواهر عزیز جرم بودن نبودنم اونا تعیین می کنن نه منو تو برو از خودشون بپرس(چندین نهاد هست مثلا گرداب و فتا و ارشاد که زیرنظر دادگستریه و...)خیلی از هاسترا می پرسن اولش گواهی اس اس الو میخوایی برای چی....ssl هم تاثیری نداره (داشته باشه هم یه درصده فقط یه درصد) افزایش امنیتم به کلی چیزایه دیگه سرور و افزونه ها یه سایت مرتبطه وگرنه هکر بخواد هک کنه سایتیو براش این سوسول بازیا مهم نیست ...
    پ ن پ : وقتی احضاریه اومد دم درتون ببین جرمه یا جرم نیست ... (تاینی بزرگ که دیدین چه کردن )
    دوست عزیز من قصد ندارم الکی بحثی با شما کنم و کاملا نظرتون برای بنده محترم هست اما شما باید توجه داشته باشید که اطلاعاتی که شما در این انجمن میذارید چه الان و چه بعدها توسط کاربرانی که تجربه این کار ها رو ندارن خونده میشه . وقتی شما میگید ssl دکور هست و به درد نمیخوره معلوم هست اصلا با طرز کارش آشنا نیستید . همه میدونن ssl از هک سایت جلوگیری نمیکنه . اما تمامی اطلاعات داخل سایت به صورت کدگذاری شده منتقل میشه . اگر فروشگاهی دارید که اطلاعات محرمانه از کاربر میگیره و ssl نداشته باشید ، اکثر مرورگرها هشدار میدن . این نوع اطلاعات هست که رمزگذاری میشه و ایمن میشه . اگر دکور هست چرا همه سایت های بانک ها دارن ؟ اگر دکور هست چرا ssl های comodo مبلغ 10,000 دلار غرامت از دست رفتن اطلاعات ارائه میدن ؟ اگر شما از comodo استفاده کنید و اطلاعات کاربرانتون به دلیل اشکال این ssl از دست بره میتونید غرامت بگیرید . حالا این دکور هست ؟ در مورد موارد فتا و ... هم که گفتید وقتی اون ها شما رو احضار میکنن کاری ندارن سایتت ssl داشته یا نه . فیل&&تر میشده یا نه . بر اساس زمینه کاریتون باهاتون برخورد میشه . نمیگن مثلا شما سایت فیلم داشتی که ssl داشته 4 میلیون جریمه بده ولی اون آقا که سایت فیلم داشته و ssl نداشته 2 میلیون بدن . فکر کنم مسخره بودن این عبارت خیلی واضح باشه .

4. تعداد تشکر ها از Mr-Pro به دلیل پست مفید

عضو انجمن bakuryu آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    293
    تشکر شده در
    277 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1wp.ir نمایش پست ها
    من یه مدتی این وب سایت رو روی هاست اشتراکی میهن وب هاست ایجاد کردم و تا الان مشکلی نداشتم. از طرفی تمام مباحث سئو رو رعایت کردم و اینکه تمام مطالب سایت اختصاصی برای یک وی پی نوشته شده . با این حال اونطور که باید و شاید رشد نداشته . آخرین چیزی که به ذهنم رسید این هست که شاید مشکل از هاست اشتراکی باشه چون در بعضی مواقع روز خود سایت خیلی دیر بالا میاد.

حالا سوال من این هست که چطور میشه کیفیت یه هاست اشتراکی رو تشخیص داد؟

و اینکه چون هیچ تجربه ایی در زمینه سرور نجازی ندارم آیا می تونم سایت رو به یه سرور مجازی منتقل کنم و می تونم اداره اش کنم؟
    با توجه به اینکه فرمودید تجربه ای ندارید ، خیلی مشکل ساز میشه براتون و حتی افت بیشتر میکنید، و پیشنهاد نمیشه ، ولی بعد ها که رشد کردید میتونید اینکار را انجام بدید و از شخصی که تجربه این کار را دارد کمک بگیرید
    IRANVPS.ORG
    Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
    تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴

6. تعداد تشکر ها از bakuryu به دلیل پست مفید

عضو انجمن 1wp.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    444
    تشکر تشکر شده 
    159
    تشکر شده در
    125 پست

http://1wp.ir
    اگه سایتت اینه اول از همه بفکر یه قالب و بالا بردن تعداد مطالبت کن به قول قدیمیا سعی واقعی تعداد پستاته یکی یه میلیون پست داره
    ممنن از راهنمایی شما . در این مورد با شما موافقم اما همین تعداد کم پست یک وی پی هم اختصاصی هستن و بعضی از پست ها یک روز وقتم رو گرفت با این حال بازدیدی که دارم متناسب با همین تعداد پست اصلا ندارم وهمین برام جای سوال هست

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan.solutions نمایش پست ها
    یک هاست نمی تواند تعیین کند که وب سایت شما عملکرد مناسبی در زمینه ی seo خواهد داشت....
    راستش من زیاد تجربه ایی در این زمینه ندارم ولی توی همین مدت زمان کم و دست و پا شکسته چیزی که می دونم این هست که مطالب اختصاصی و رعایت نکاتی در مورد نوشتن یه پست خوب و قالب ساده و سبک رو رعایت کردم و همینطور انتشار در شبکه های اجتماعی وبلاگ ها و گرفتن بک لینک . اما تمام این زحمات نتیجه ایی نداشته و این برام جای تعجب هست که بعضی سایت های رو می بینم که هیچ کدوم ازموارد ذکر شده رو رعایت نکردن و نتیجه گرفتن برای همین فکر می کنم مشکل مربوط به هاست وب سایت باشه . چون سرعت لود وب سایت خیلی پایین هست در حالیکه حجم صفحه اول سایت 600 کیلو بایت هست 5 تا 7 ثانیه طول می کشه سایت لود بشه که در حالت عادی باید حول و حوش 2 تا 3 ثانیه باشه. البته دیروز یه هاست دیگه تهیه شد و وب سایت به اونجا منتقل میشه و نتیجه رو در همین تاپیک اعلام می کنم.

از دوستانی که راهنمایی کردن و تجربه خودشون رو در اختیار بنده قرار دادن سپاسگزارم
    ویرایش توسط 1wp.ir : February 24th, 2018 در ساعت 10:55

عضو انجمن behrooz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    124
    تشکر تشکر شده 
    158
    تشکر شده در
    133 پست

تاثیر امنیت ssl بر روی مرد واسط هست که بین کاربر و سرور قرار میگیره جهت سرقت اطلاعات مثل اطلاعات بانکی و نامه محرمانه و.... و ربطی به امنیت اسکریپت شما ندارد
    داشتن ssl باعث خوش خوشان گوگل میشود اما معجزه نمیکند
    هاست تاثیر زیادی در سئو دارد من تجربه کردم و بر اساس تجربه میگم کانفیگ درست تاثیر دارد
    تا جایی هم که شنیدم هاست ایران قبلا تاثیر عالی روی سئو محلی داشت که سیاست گوگل عوض شده و این مورد متنفی شده

9. تعداد تشکر ها از behrooz به دلیل پست مفید

عضو جدید Pirlo007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سلام
    من یه چند وقت وب هام روی سرور داخلی pars.host پیاده کردم بسیار سرویس ضعیف و ریسپاند افتضاح مثلا نامحدود بود
    سرور پیشنهادی دوستان چیه ممنون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    121
    تشکر شده در
    93 پست

استارتر عزیز اگر لود سایتتون ضعیف هست هاستتون رو عوض کنید . بنده اصلا نمیگم که لوکیشن تاثیر داره در سئو و قطعا هر لوکیشنی که داشته باشید میتونید پیشرفت کنید اما زمانی که وبمستر بودم ، بهترین بازده رو روی دیتاسنتر OVH فرانسه دیدم . دیتاسنتری که واقع در roubaix هست . بازم دارم میگم هیچ تاثیری لوکیشن نداره ( به جز ایران . از ایران نگیرید ) و هر هاستی که درست حسابی کانفیگ شده باشه مناسب هست . اما من خرافاتی هستم و چون روی اون لوکیشن جواب گرفتم اگر بخوام دوباره کاری استارت کنم از همون OVH و موقعیت roubaix تهیه میکنم . موفق باشید .

12. تعداد تشکر ها از Mr-Pro به دلیل پست مفید

عضو انجمن 1wp.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    444
    تشکر تشکر شده 
    159
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr-Pro نمایش پست ها
    استارتر عزیز اگر لود سایتتون ضعیف هست هاستتون رو عوض کنید ....
    با شما موافقم. و آخرین چیزی که به ذهنم رسید همین مشکل هاست بود که فعلا از میزبان فا سرویس هاست لینوکس معمولی ماهانه تهیه شد و امروز سایت رو منتقل می کنم و در صورتی که نتیجه مثبت بود هاست رو تمدید می کنم.

ممنون از راهنمایی همه دوستان به خصوص دوست عزیز جناب behroz

عضو انجمن behrooz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    124
    تشکر تشکر شده 
    158
    تشکر شده در
    133 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr-Pro نمایش پست ها
    استارتر عزیز اگر لود سایتتون ضعیف هست هاستتون رو عوض کنید . بنده اصلا نمیگم که لوکیشن تاثیر داره در سئو و قطعا هر لوکیشنی که داشته باشید میتونید پیشرفت کنید اما زمانی که وبمستر بودم ، بهترین بازده رو روی دیتاسنتر OVH فرانسه دیدم . دیتاسنتری که واقع در roubaix هست . بازم دارم میگم هیچ تاثیری لوکیشن نداره ( به جز ایران . از ایران نگیرید ) و هر هاستی که درست حسابی کانفیگ شده باشه مناسب هست . اما من خرافاتی هستم و چون روی اون لوکیشن جواب گرفتم اگر بخوام دوباره کاری استارت کنم از همون OVH و موقعیت roubaix تهیه میکنم . موفق باشید .
    تایید میشود منم بنظرم میرسه واقعا هاست فرانسه یه طوریش هست دقیقا نمیدونم چرا ولی ایندکس سریعتری روش تجربه کردم
    الانم دنبال سرویس دهنده خوب از فرانسه ام
    راستی شما از کدوم شرکت گرفته بودین؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    994
    تشکر شده در
    800 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz نمایش پست ها
    تایید میشود منم بنظرم میرسه واقعا هاست فرانسه یه طوریش هست دقیقا نمیدونم چرا ولی ایندکس سریعتری روش تجربه کردم
    الانم دنبال سرویس دهنده خوب از فرانسه ام
    راستی شما از کدوم شرکت گرفته بودین؟
    نت افزار سرور هاش رو فرانسه ovh است

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)