-
February 22nd, 2018, 20:16
مشکل سرور
سلام
دوستان تازگیها متوجه شدم سرور برای وردپرس یه مشکلی داره و اون هم اینه که از داشبورد ورد پرس نمیه عملا به هاست دسترسی داشت مثلا برای اپدیت وردپرس باید اطلاعات اف تی پی داد یا مثلا اپلود عکس
ممنون میشم بگید چیکار کنم
لازم به توضیح هست دسترسی روت دارم
-
تعداد تشکر ها از dellserver به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2018 20:16
# ADS
-
February 23rd, 2018, 13:53
پاسخ : مشکل سرور
-
-
February 23rd, 2018, 15:09
عضو انجمن
مشکل مربوط میشه به PHP Handler که اگر دسترسی دارید به whm اصلی سرور یکبار دیگه Easyapache رو rebuild کنید و suhosin را فعال نمایید و داخل تنظیمات نسخه های php هم Handler رو روی suphp بزارید.
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-
-
February 23rd, 2018, 15:22
عضو دائم
-
-
February 23rd, 2018, 15:23
سلام . میتونید عبارت زیر رو داخل فایل wp-config.php قرار بدید :
کد:
define('FS_METHOD', 'direct');
اگر با این کار ارور دریافت کردید باید permission ها و owner مسیر wp-content/ رو بررسی کنید . احتمالا اشتباه هست .
-
-
February 23rd, 2018, 15:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dellserver
سلام
دوستان تازگیها متوجه شدم سرور برای وردپرس یه مشکلی داره و اون هم اینه که از داشبورد ورد پرس نمیه عملا به هاست دسترسی داشت مثلا برای اپدیت وردپرس باید اطلاعات اف تی پی داد یا مثلا اپلود عکس
ممنون میشم بگید چیکار کنم
لازم به توضیح هست دسترسی روت دارم
به احتمال زیاد شما دسترسی مناسب به فایل ها و پوشه های وردپرس را تنظیم نکرده اید. لطفا بررسی فرمایید دسترسی ۷۵۵ و یا ۶۴۴ به تمامی پوشه ها و فایل های زیرمجموعه ی وردپرس اعطا شده باشد به خصوص پوشه ی wp-content
-
-
February 23rd, 2018, 15:53

نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
مشکل مربوط میشه به PHP Handler که اگر دسترسی دارید به whm اصلی سرور یکبار دیگه Easyapache رو rebuild کنید و suhosin را فعال نمایید و داخل تنظیمات نسخه های php هم Handler رو روی suphp بزارید.
ممنون Handler از کجا میتونم ببینم ؟
-----------
ممنون از همه دوستان ولی مشکل من سرور هست
-
-
February 23rd, 2018, 15:55
عضو دائم
برید قسمت
اونجا دنبال subdomain باشید و همه گزینه های ساب دومین رو on کنید الخصوص subdomain ***** مشکلتون به احتمال 99درصد حل میشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dellserver
-----------
- Home »
- Software»
- MultiPHP Manager
-
-
February 23rd, 2018, 16:26

نوشته اصلی توسط
dellserver
-----------
ممنون از همه دوستان ولی مشکل من سرور هست
از کجا میدونید مشکلتون سرور هست ؟ اصلا وقتی میگید مشکلم سرور هست یعنی چی ؟ موردی که شما فرمودید رو علتش رو بیان کردیم براتون . اگر مشکل دیگه ای دارید نیاز به بررسی دقیق تر داره یا حداقل ارسال لاگ های سرویس دارای مشکل . موفق باشید
-
-
February 23rd, 2018, 17:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
از کجا میدونید مشکلتون سرور هست ؟ اصلا وقتی میگید مشکلم سرور هست یعنی چی ؟ موردی که شما فرمودید رو علتش رو بیان کردیم براتون . اگر مشکل دیگه ای دارید نیاز به بررسی دقیق تر داره یا حداقل ارسال لاگ های سرویس دارای مشکل . موفق باشید
مشکل پیش آمده مربوط به PHP Handler می باشد چرا که در حالت CGI برای آپلود نیاز است که پوشه بر روی 777 قرار گیرد ! و همچنین برای اجرای درخواست در اسکریپت نیاز به برخی سطوح دسترسی می باشد.
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-