نمایش نتایج: از شماره 101 تا 109 , از مجموع 109

موضوع: دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان

بنده همان حدود 6 سال پیش یک وب سایت روی سرور مجازی که نزد شما بود داشتم که هوا رفت بدون هیچ اطلاع قبلی تازه برندی جز وی پی اس فارس هم بود گمان کنم که بعد فهمیدم با وی پی اس فارس یکی هستید...

یک وب سایت ناقابل روش بود که اون زمان رنک 17000 جهان رو داشت و با لطف شما (مسئله هوا رفتن نبود چون بک آپ موجود بود) بحث دان تایم 2 ماهه و عدم پاسخگویی شفاف شما بود.

ارزش نسبی اون وب سایت بیش از 5K$ بود. و الان فکر کنم حدود 5 هزار تومن باشد. من دنبال خسارت نیستم اما.

اگر قصد دارید به کسب و کار هاست و سرور بپردازید قبل از هرچیز با روی گشاده و پیشه کردن شرمساری بابت رفتار ناپسند و زشتی که در گذشته داشتید وارد این بازار بشوید.

نخست رضایت مشتریان قبلی خود را جلب کنید و بعد کسب و کار جدید خود را به صورت حرفه ای آغاز کنید اگر از نظر سواد کمبود دارید نیرو استخدام کنید یا از مراجع حرفه ای کمک طلب کنید تا از تکرار مشکلات پیشگیری کنید. و مثل گذشته یک روز مشکلات فنی و یک روز مشکلات مالی یقه شما رو نگیرد.

اما اگر مسیری جز این را دنبال کنید روشن میشود شما همچنان مشغول همان کلاه برداری خودتان هستید. اگر خاطر داشته باشید که حتما دارید بنده دقیقا همان زمان هم عرض کردم چرا از شما شکایت رسمی خودم را پس گرفتم اما ... امیدوارم منو از این که پیگیر ماجرا نشدم پشیمان نکنید و ثابت کنید اون اتفاقی بوده که از سر کم سوادی شما در حوزه این کسب و کار (خصوصا بعد تجاریش) بوده است نه یک اقدام با هدف کلاه برداری.

شاید اون روزها من رو نمی شناختید، اما الان به قدر گوگل کردن همین نام M.Abooali حتما به سادگی متوجه خواهید شد که لازم هست حرف من را جدی بگیرید یا خیر.

در صورت تمایل در همین جا یا در تلگرام می توانید با بنده گفتگو کنید.

@Milad_Abooali
    ویرایش توسط M.Abooali : February 20th, 2018 در ساعت 08:36
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

2. تعداد تشکر ها ازM.Abooali به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)