کلا همانطور که خودم و دوستان عزیز اشاره کردند هاست دانلود به مراتب بهتر از اپلود سنتره
کلا همانطور که خودم و دوستان عزیز اشاره کردند هاست دانلود به مراتب بهتر از اپلود سنتره
حدود 20 تا 40 تومان
اخه یه مشکل هست مثلا من بیام محصولات خودم رو با یکی اسپانسری کار کنم همه رو آپلود کنم بعد اون طرف برداره یه کپی از همش بزنه خوب اون سرور و دیتاسنتر دستشه همه رو برای خودش یه کپی بزنه یه شاپ و ... دیگه چه کاریه اسپانسری!
اونی که اسپانسر میشه دسترسی به فایل ها داره یا خیر یا شخصا فایل ها و سرور دست خودم هست؟
ممنون
ویرایش توسط internet : February 20th, 2018 در ساعت 17:42
سلام،
ببینید وقتی یک نفر اسپانسر شما میشه، از نظر حرفه ای باید کیفیتی حتی بیش از مشتریان عادی به شما بده و تفاوتی نباشه بین شما و مشتریانی که هزینه کردند... این معنی اسپانسر شدن هست. برای همین اگر جای معتبری اسپانسر شما بشه، مشکلی نخواهید خورد. بین خرید و اسپانسر گرفتن تفاوتی نیست از این جهات، تفاوت فقط برای تعهدات شما به یکدیگر هست و بس!
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
بعد این دوستانی که سرور مجازی میفروشند که همشون حول محور 30 و 40 و 60 نهایتش خیلی که بخواهد باشه 80 و 100 گیگابایت فضا هست خوب این به چه کاری میاد؟ اینا رو برای ایجاد سایت های پر بازدید خریداری میکنند یا آپلود و دانلود اخه فضای این ها به درد سایت میخوره ولی برای آپلود چند تا فیلم که سریع فول میشه!
ممنون
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
خیلی از سایت ها هاست برای سایتتون بخرید و اگر دانلود زیادی از سایتتون بشه سرور دانلود رو رایگان در اختیارتون میذارن چون توی مصرف ترافیکشون بهشون کمک میکنید تا ترافیک نامحدود براشون محاسبه بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)