-
February 16th, 2018, 11:52
عضو دائم
پاسخ : مشکل در اپلود بک اپ mysql وردپرس
دقیقا اینطور حل شد
نسخه sql جدید پاینتر از نسخه ای بوده که بک آپ گرفتید
utf8mb4_unicode_520_ci را نمی تونه بشناسه
به همین خاطر این خطا را می ده
شما زحمت بکشید utf8mb4_unicode_520_ci را به utf8_general_ci تبدیل کنید
ویرایش توسط sazsaz : February 16th, 2018 در ساعت 11:53
-
تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2018 11:52
# ADS
-
February 17th, 2018, 16:36

نوشته اصلی توسط
sazsaz
دقیقا اینطور حل شد
دوست عزیز می شه لطفا" بگید چطوری می شه این دو تا به هم تبدیل کرد؟ منم دقیقا" با یکی از سایتهام همین مشکل را دارم دقیقا" همین ارور را می گیرم
-
-
February 18th, 2018, 01:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hossein033
دوست عزیز می شه لطفا" بگید چطوری می شه این دو تا به هم تبدیل کرد؟ منم دقیقا" با یکی از سایتهام همین مشکل را دارم دقیقا" همین ارور را می گیرم
با تلگرام بنده در ارتباط باشید
-
-
February 18th, 2018, 01:09

نوشته اصلی توسط
sazsaz
دقیقا اینطور حل شد
سلام
خیلی عجیبه که به این مشکل خورده ، البته من تو دایرکت ادمین utf فارسی میذاشتم تو php.ini و چند لاین رو چهت دانلود و آپلود پارامترهارو تغییر میدادم مشکل حل میشد اما اگر مشکل utf نداشته باشن همونطور که مطلع هستید از my.conf هم مشکل حل میشه
-
-
February 18th, 2018, 01:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
live
سلام
خیلی عجیبه که به این مشکل خورده ، البته من تو دایرکت ادمین utf فارسی میذاشتم تو php.ini و چند لاین رو چهت دانلود و آپلود پارامترهارو تغییر میدادم مشکل حل میشد اما اگر مشکل utf نداشته باشن همونطور که مطلع هستید از my.conf هم مشکل حل میشه
بزرگوار حرف شما صحیح ولی برای سایت هایی که پایگاه داده نصب هست . هنگامی که از پایگاه داده جدید به پایگاه داده با نسخه قدیمی تر می خواهیم مهاجرت کنیم باید استاندارد های ورزن قدیم را مد نظر داشته و پایگاه و جداول خود را با نسخه قدیمی هماهنگ سازیم . مشکل اینها دقیقا همین بود که نمی توانستند جداول را ایمپورت کنند
-
-
February 27th, 2018, 16:10
عضو انجمن
سلام بخاطر utf8mb4_unicode_520_ci هست اگر نوع encoding را به utf8 generalci تغییر بدهید احتمال بسیار زیاد درست میشود.
اگر کسی این مشکل را داشت به من پیام بدهد براش بیشتر توضیح می دهم.
-