نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: درخواست راهنمایی جهت شکایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست راهنمایی جهت شکایت

من شکایت زیر یک میلیون داشتم. شکایت کردم اما صبر هم داشتم. صبور هم باشید چون حجم پرونده ها زیاد هست و تعداد افراد دادسرا و فتا هم نسبت به حجم پرونده ها محدود.
    مراحل:

1- مراجعه به دادسرا. ثبت عریضه و شکایت. هزینه تمبر و ثبت (دوستان هزینه ها رو گفتن)
    2- اگر اسم و فامیلی طرف رو بدونید بعدش می رید واحد کامپیوتر ببینن طرف سوء سابقه داره یا نه
    3- بعد پیش قاضی می رید. اظهارات رو کامل شرح می دید. شفاهی هم برای قاضی توضیح می دید و سوال می پرسه ازتون.
    4- چهار برای من این جوری بود: اظهاراتم رو که نوشتم قاضی گفت پرونده رو خودت می بری فتا یا ما ببریم. گفتم خودم می برم. همون روز بردم فتا. فکر کنم یه فتو خودشون گرفتن برای خودشون، یا چی.
    5- می رید فتای شهر تون یا فتایی که دادسرا و قاضی گفته. پیش یکی از کارمندان فتا می شینید. میگه مشخصات طرف رو بده. می دید. آدرس سایت و چت تلگرام و اینا رو هم بدید بهش. آدرس سایتشم بدید. هرچی ازش می دونید بگید به اون مامور.
    6- همون مامور یه کاغذ پیشم گذاشت گفت یه بار دیگه شرح ما وقع رو بنویس. نوشتم.
    7- پرونده رو گفت بده به همکارم. دادم به همکارش و همکارش گفت به سلامت. رسیدگی می کنیم و برات اس ام اس از طرف دادسرا میاد. ما اطلاعات و جزئیات رو میدیم دادسرا.
    8- تقریبا بعد یکی دو ماه پرونده به نتیجه رسید و بیش از مبلغ شکایت رو غرامت گرفتم که شکایت براش ثبت نشه.

نکته: توی خود دادسرا و موقع کپی گرفتن از مدارکم توی همون مراحل اول، توی فتوکپی یکی بهم گفت چت تلگرام مستند حساب نمیشه چون سرورش داخل نیست و از این حرفا. اهمیت ندادم به حرفش.
    از تمام چت ها شات و پرینت بگیرید.
    تهش اینه که اگه رای به نفع شما صادر بشه، هرچه که هزینه کردید رو هم می تونید از طرف بگیرید.
    هرچه هزینه کردید فاکتور بگیرید (پول پرینت چت های تلگرام+هزینه های دادسرا+...).

نصیحت: سعی کنید پرینت رو رنگی و با کیفیت مناسب (نه الزاما خیلی بالا که هزینه بالایی متحمل بشید. پرینتی که نوشته ها خوانا باشه). سیاه سفید هم می گیرید از جایی پرینت بگیرید که نوشته ها قشنگ مشخص و معلوم باشه

شب خوش

2. تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)