این را باید از نمایندگان رسیمی بپرسی من دقیق نمی دونم ولی این را هم بخونی بد نیست :- الان قیمت دامنه دات آی آر در حدود 15 هزار تومان هستش، چطوری با گرفتن نمایندگی میشه ثبت کردن دامنه آی آر رو به 5 یا 6 هزار تومان رسوند؟
https://www.nic.ir/How_to_Become_a_Reseller
شما مشخصات سخت افزاری سرور اصلی که خرید میکنید و موقعیت مکانی و آپتایم اون باید مدنظرتون باشه- در گرفتن ریسلر در مرحله اولیت اولویت ها رو چه چیزهایی قرار داد؟ (سرعت، امنیت، مقدار رم و سی پی یو و...)
بستگی داره شما بحث وارز براتون مهم باشه یا نه- بهترین سرورها در حال حاضر در کدوم کشور هستند؟ (سرور گیگا آلمان خوبه؟)
بله سرور اصلی خیلی مهم هست- آیا در مبحث رسلر اصلا برای من سرور مهم هستش یا نه؟ یعنی باید تنظیمات خاصی رو بلد باشم یا نه؟
نه تنظیمات خاصی نیاز نیست یاد بگیرید چون 99% امور با مدیر سرور هست
مثل این میمونه که شما خودتون یک جا دعوت باشید چند نفر دیگه را هم با خودتون ببرید مهمونی
اون میزبان هست که همه کارها را انجام میده و شما تنها باید به مهمان های خودتون بگید که بفرماید غذا آماده است
شما هم تو بحث نمایندگی همین حالت را دارید و همونقدری هم که پکیج ایجاد کنید و هاست به کاربراتون بدید کفایت میکنه
زیاد اطلاعات خاصی نیاز نیست
بستگی داره شما بخواید درصدی کار کنید یا کلاً برای خودتون- وقتی از شرکت یا سایت x ریسلر بگیرم آیا معلوم میشه که من از اونجا ریسلر شدم؟
یک ip در زمان خرید سرور مجازی و ... به سایتهای شما و اختصاص داده میشه نه اینکه رو همون ip اصلی سروس دهنده نمایان باشه - مثلاً سایت شما با این ip مشخص میشه و DNS اختصاصی هم که دارید دیگه خیلی دقیق معلوم نمیشه از کجا خرید کردید- منظور از آی پی اختصاصی چیست؟
(( اینقدر سوالاتتون زیاده سعی میکنم کوتاه جواب بدم ))
این را خیر ندارم - هرکسی یک قیمتی ارائه میکنه- هزینه ریسلر 2 گیگابایت با پهنای باند 5 گیگ در ماه و سرور گیگا اینترنشنال آلمان برای یک سال حدودا چند بشه خوبه؟
احتمالاً باشه ولی چیز خاصی نداره که بخواد راهنمایی بشه- آیا منبع و راهنمای فارسی هست که توش کاملا بحث ریسلر و نمایندگی رو توضیح داده باشه و کنترل پنل ریسلر و... رو از ب بسم الله تا ن پایان گفته باشه؟
نه سوالاتون بد نبود ولی زیاد بوداگر سوالای ساده یا بیخودی رو پرسیدم ببخشید چون تازه کارم و چیزی بلد نیستم.
60%همیشه گفتن: دونستن عیب نیست، ندونستم عیبه!
موفق باشید