حالا خدایی دیگه راست میگه آدرس سایتت را بده ببینیمشما تغریباً توی همه تاپیک ها دارید آفر میدید ولی نه اسم دیتاسنتر رو میگید نه سایت فروش خودتون مشخص هست و نه آفر هاتون صحیح و منطقی هست!
اگر اشتباه نکنم تو مجید آنلاین هم عضو بودید و اونجا هم من آدرسی از سایت شما پیدا نکردم
کاربران برای پشتیبانی کجا میرن ؟؟
حرص نخورواقعاً متوجه نمیشم شما هدفتون از ارائه آفر چی هست وقتی رسماً *هیچ چیز* از این موارد نمی دونید (با توجه به چندین پست ای که در تاپیک های مختلف از طرف شما مشاهده کردم).
این چند وقته داری زیاد با اعصاب خودت بازی میکنی
بیخودی پیر میشی
اشتباه نکنید اینشون میگن در بیشتر تاپیک ها اگر پرداخت هم دارید براتون انجام میدیمنکته با حالش اینه که شما از هر دیتا سنتری که بگید بهتون افر میدن باحاله فکرکنم یه 10000 تای ایشون سرور دارن از کل دیتا سنترهای دنیا
نمیگن از همه سرورها داریم
100 مگ را قبول میدم نمیشه داد ولی میشهچجوری روی سرور مجازی دارید port اختصاصی میدید ؟!
ovh که به کپی رایت خیلی حساس هست ایشون گفت :در کل بنظر من از هلند و فرانسه (ovh) میشه آفر داد (اگر کسی سرور داشت) البته اینها رو با توجه به آپتایم و شرایط network گفتم و شرایط سرور بماند.
یک جورهایی با اونجا هم همخونی ندارهولی نگفتین که warcraft کرک شده با دیتاسنترتون مشکل داره یا نه !
حالا از من میشنوید برد از یک دیتاسنتر که واقعاً وارز را پشتیبانی میکنه خرید کنید و یک سرور اختصاصی کوچک (( همون مخشصاتی که خودتون میخواید )) با پورت 100
نهایت این هست که با آفرهایی که دوستان دادن ماهی 30-40 تومان تفاوت داشته باشه ولی دیگه حداقل اختصاصی هست و مشکلات احتمالی را ندارید
موفق باشید