نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
دوست عزیز دعوا نداریم که ، اومدیم اینجا دوتا چیز از هم یاد بگیریم
متاسفانه تو این انجمن گفتن واقعیت باعث جبهه گیری از طرف تعداد زیادی از اعضا میشه

بنده کاملا محترمانه و با همون شدتی که شما با قساوت تمام درمورد سیستم عامل لینوکس مطرح کردید با شدت کمتری جواب شمارو دادم
روی صحبت من اصلاً با شما نبود که بخوام برای شما جبهه بگیرم شما خودت پریدی وسط این همه بحث جدیدو باز کردی که بگی منم یه چی بارمه.

مشکلتونم تو همون تاپیکی که قفل شد همین بود که یکی یه حرفی میزد شما 100 نوع مسئله جدید میکشیدی وسط انتظار داشتی مردمم بیان درباره همون 100 نوع مسئله جدید نظر بدن.

نه عقل خودتونو قاضی کنید اون تاپیک درباره قیمت دلار بود شما نبودی که به اسلام و آمریکا و یهن و سوریه و... کشوندیش؟

الان اینجا هم میخوای غرض دار تاپیک رو منحرف کنی.

بقیه هم احمق فرض کردی فکر میکنید مثلاً من الگوریتم های فشرده سازی رو گفتم آمدید میگید نرم افزار Winrar تو لینوکسم هست!!!
اصلاً همون یه خط هم درست متوجه نشدید فکر کردید من میگم تو لینوکس Winrar نیست.
بعد آمدید اندروید رو کشیدید وسط فکر میکنید خودتون عقل کل جهانید و می دونید که اندروید بر پایه لینوکسه و بقیه نمیدونن.
شما حتی اگه یه بار پست منو خونده باشید از سطح گفتگوی من متوجه میشدید که انقدر کاربر مبتدی و ساده ای نیستم که ندونسته بخوام قضاوت کنم و مثل شما از روی غرض دفاع کنم.
این وسط هم بحث سوراخ(!!) های سیستم عامل نیست تو هر سیستمی چه ویندوز چه لینوکس چه مک چه هر چیز دیگه باگ و حفره امنیتی هست.
هیچ وقت نمیتونید بگید یه سیستم امن امنه وگرنه لینوکس و حتی Kernel اش چند وقت یه بار آپدیت و کلی Bug Fix نمیشد.
بعد باج افزار ها رو مثال زدید (که البته با اینکه نسخه لینوکسی هم دارن) و میگید پروژه های متن باز همیشه به قول خودتون سوراخ هاشون پوشونده است اگه این درسته پس قضیه حمله Heartbleed که سال 2014 اتفاق افتاد و کلی سرور رو پوکوند چی بود؟

بازم میگم من نه از ویندوز و نه از لینوکس صرف اینکه کدوم بهتره هرگز دفاع نمیکنم و هر کدومشون رو در جای خودشون بهترین میدونم با دفاع کردن های بقیه هم کاری ندارم ولی متاسفانه بعضی ها صرفاً از چیزای مورد علاقه شون دفاع نمیکنن بلکه چیزای دیگه رو تخریب میکنن.

متاسفانه این فرهنگ تخریب سایر مسائل مرتبط یه حیطه تو ایران همیشه مده.
مثلاً طرف از گوشی های سامسونگ خوشش میاد از هر چی گوشی از هر برند دیگه است می بینه فقط تخریب میکنه و دنبال ریزترین موردیه که پیدا کنه تا بتونه سامسونگ خودشو بالاتر نشون بده.
اگه به این کار میگن دفاع و بعد به کار من میگن تعصب پس من همون دوست دارم متعصب باشم تا اینکه صرف اینکه یه یه چیز علاقه دارم سایر چیزا رو تخریب کنم.