نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 49

موضوع: لینوکس بهتره یا مک؟ به کدومش مهاجرت کنم؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : لینوکس بهتره یا مک؟ به کدومش مهاجرت کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سپند نمایش پست ها
    وقت بخیر
    از نظر شخصی بنده لینوکس بسیار بهتر از ویندوز هست که دلایلشو خدمت شما عرض میکنم
    1. در ويندوز قابليتي وجود دارد که از کل اطلاعات شما يک نسخه براي سازمان امنيتي دولت ايالات متحده امريکا گزارش مي کند و اين از سياست هاي دولت اين کشور است که از ويندور بسيار پشتيباني کرده و تبليغات وسيع در اين زمينه کرده است تا بسياري از مردم به اين سمت سرازير شوند.
    2.لینوکس مشکل ویروس ندارد . نه اینکه نداشته باشد ولی نسبت به ویندوز کمتر هست و احتمال ویروسی شدن کمتر .
    3.چیدمان لینوکس یکپارچه هست ولی ویندوز بعد از نصب چند برنامه و پاک کردنشون نیاز به یکپارچه سازی هست.
    4.در لینوکس هسته سیستم عامل عملکرد جداگانه داره ولی در ویندوز به صورت یکپارچه هست یعنی در ویندوز اگر یک برنامه هنگ کنه کل سیستم عامل هنگ میکنه ولی در لینوکس اینطور نیست.
    5.ویندوز به صورت تجاری عرضه میشه که در ایران به دلیل رعایت نکردن کپی رایت به صورت کرک فروخته میشه و همچنین نرم افزار های اون و اگر روزی این قانون رسمی بشه برای کاربران ویندوز در ایران مشکل ساز خواهد شد ولی لینوکس به صورت کاملا رایگان عرضه میشه.
    6.قابلیت خوندن سیستم فایل ها در لینوکس بیشتر هست.
    7.باگ های لینوکس خیلی کمتر از ویندوز هست و عمر مفید ویندوز حداکثر یک سال هست.
    8.در لینوکس شما میتونید از انواع محیط های گرافیکی استفاده کنید اما در ویندوز فقط با یک محیط طرفید.
    9. لينوکس از تکنولوژي Cluster بندي استفاده مي کنه و قابليت محاسبات فوق پيشرفته و سنگين را داره براي همين هست که در ابر کامپيوتر ها از لينوکس به جاي ويندوز استفاده مي شه.
    در کل در لینوکس ؛ ازادی استفاده ، ازادی توزیع، ازادی مطالعه و برسی ، ازادی استفاده و مهمتر از همه حفظ حریم شخصی رو تجربه میکنید.
    اگر در ایران مثل ما بقی کشور ها ویندوز و نرم افزار های اون کرکی نبودند مردم مجبور میشدند تا از لینوکس استفاده کنن و این پایان کار ویندوز بود.

در پایان این نظر شخصی بنده هست .

میشه منبع حرفتون در گزینه شماره 1 رو ارائه بدید.
    اگر تمامی اطلاعات برای آمریکا آپلود میشد که خب الان کل ترافیک های چندرغاز اینترنت کاربرای خونگی سر هیچی تموم میشد که.
    مثلاً طرف کلاً 5 گیگ ماهانه اینترنت میگیره اگر ویندوز پشت سر هم درحال آپلود اطلاعات ایشون به سرور های آمریکا هستش چرا پس 5 گیگش تو همون روز تموم نمیشه؟
    میدونم به لینوکس علاقه دارید ولی دلیل نمیشه که با تخریب ویندوز بخواین لینوکس رو برتر نشون بدید

درباره سایر گزینه ها هم:
    2.کی گفته لینوکس ویروس نمیگیره؟ اتفاقاً لینوکس ویروس های خیلی بدترم داره ولی چون تعداد کاربراش کمتر از ویندوزه کمتر به چشم آمده.وگرنه مثلاً تو سرور های هاستینگ لینوکس CentOS یا Cloudlinux نصبه مگه نه؟ خب چرا تو اینا آنتی شل نصب میکنن؟ چرا شل ها و ویروس هایی وجود داره که می تونه قشنگ کل سرور لینوکسی رو بپوکونه یا مثلاً یه Backdoor ایجاد کنه یا پشت سر هم ایمیل اسپم بفرسته تا برای شما Abuse بیاد و... پس لینوکس بدون ویروس نیست.
    3.ویندوز نیاز به یکپارچه سازی نداره اگه کاربرای ویندوز تو ایرانم در هر مشکل کوچک به جای حذف صورت مسئله و نصب مجدد ویندوز یاد میگرفتن دنبال راه حل مشکلشون برن الان میدیدن ویندوز هم چقدر میتونه پایدار باشه من خودم 2 ساله ویندوز 10 رو نصب دارم و هنوز که هنوزه از همین ویندوزی که 2 سال پیش نصب کردم هر روز دارم استفاده میکنم و مشکلی پیش بیاد سرچ میکنم راه حلشو پیدا میکنم حلش میکنم و هرگز به فکر نصب مجدد یا به قول شما یکپارچه سازی و... نمیرم.
    4.ساختار هسته لینوکس با ویندوز متفاوته و در بعضی زمینه ها سرعت بیشتری ارائه میده ولی اینم اشتباهه که فکر کنید تو لینوکس کل سیستم هنگ نمیکنه برای من تو Ubuntu بارها و بارها سر هنگ کردن یه برنامه کل سیستم هنگ کرد دلیل نمیشه که چون ساختار متفاوتی داره هیچوقت هنگ نکنه.
    5.اینو مطمئن باش که تو این مملکت تا این حکومت هست هیچ وقت کپی رایت اجرایی نمیشه.
    6.تو ویندوز هم میشه سیستم فایل های لینوکس و مک رو خوند فقط نیاز به نصب ابزار های جداگونه داره.
    7.اینو دیگه خیلی خنده دار گفتید والا من بیشتر تو لینوکس باگ پیدا میکردم تا ویندوز که هر دفعه هم پنجره گزارش باگ برام باز میشد ولی من میزدم بره
    8.حالا نه که اصلاً کاربرای لینوکس به محیط های گرافیکیش اهمیت میدن؟ اکثر کاربرای لینوکس developer ها و hacker ها و technician ها هستن که سالی یه بار یه پس زمینه هم عوض نمیکنن چه برسه به تم و محیط کار و...
    9.منظورتون رو درست متوجه نشدم ولی اگه منظورتون ترکیب محاسبات در چندین کامپیوتر هست طوری که تو سرور ها باعث میشه آپ تایم هرگز پایین نیاد اینو ویندوز هم داره Microsoft Cluster Server ولی اگه منظورتون چیز دیگه ایه من متوجه نشدم.

2. تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)