نمیدانم شاید من خواب دیدم اینها را شما نگفتی
حاجی هم خودتی
منظورت گور بابای همان سردار دیگه ؟ آخه اکثر این تعاونی ها و موسسات را سردارهای سپاه راه انداختن و دو موسسه ثامن و بانک مهر اقتصاد که مال تعاونی خودشان هست
پس بچه هاشون هم خارج هستند دیگه ؟
خوش به حال اونها و ما
مثلا به کجا رسیدیم ؟ به مرز فحشا در 13 سالگی ، به مرز نابوی اقتصادی ، به بیکاری منیلیونها با سواد ، به رکو.ردهای اختلاس دنیا ( 15 هزار میلیارد صندوق وزارت آموزش و پرورش و سه هزار میلیارد خاوری و بانک ملی ، و چند ده هزار موسسه شاندیز و چند هزار میلیارد وزارت نفت و .... )
واقعا به افتخارات بزرگی دست یافتیم
این دروغ ها که تو مغز شما فرو میکنند را باور میکنید ؟
پادشاه عربستان شکر بخوره هیچین شکری خورده باشه
من حرف میزنم مدرک میزارم و برای همشون لینک گذاشتم شما بیار یک منبع عربی و انگلیسی بزار که پادشاه عربستان همچین غلطی کرده باشه
اولا حجاب اجباری نیست تو دین اسلام دوما تمام بدبختی ما همین دو تا مو بیرون هستش ؟
تمام اون اختلاس ها و ***ی ها و گفتم فقز مالی که باعث پایین اومدن سن فحشا و بالا رفتن سن ازدواج هست مهم نیست مهم همین دو تا مو بیرون هست ؟
فکر نمیکنی بالاتر از دماغ را هم باید دید ؟ فکر نمیکنید برای اینه این حرف ها که ذهن ما منحرف بشه که این همه ثروت و چرا فقر تو کشور بیداد میکنه ؟
فکر نمیکنی هدف اینه که مردم نپرسن این همه پول نفت و معادن و ... کجا میره ؟
اعتقادات هر کس برای خودش محترم هست و تنها متظاهرین به دین معابی که به پول و مال مردم هم دارند دست درازی میکنند به زور میخوان مردم را بفرستن به بهشت
اون هم چه بهشتی ؟ طرف انگار لیدر تور بهشت هستش و چنان با آب و تاب داره از بهشت حرف میزنه پدر صلواتی انگار تازه از اونجا برگشته

انگار معاملاتی املاک بهشته و داره بهشت به مردم میفروشه بعد شکم مفتخورش را میخوارونه و بابت نماز خوندن واجبی خودش مردم را سر کیسه میکنه نکبت
از کئدام آزادی بیان حرف میزنی ؟ از روزنامه نگارهای تو زندان یا قتل های زنجیره ای وزارتن اطلاعات ؟ از قتل سران احزاب از جمله حزب ملی چی ؟
چه آزادی بیانه که حتی حزب بزرگ ملی ایران حق تشکیل جلسه نداره ؟
شاید منظورت
ستار بهشنی هست ؟ ختما رو اسمش کلیک کن تا معنی آزادی بیان تو ایران را بفهمی
باز حرف زدی بی سند و مدرک ؟ بیخیال دوست عزیز
ولی اینی که شما گفتی بیشتر به مسخره کردن میخوره تا اعتقاد
این مورد تو ذات بشر هست که در هنگام گرفتاری یاد خدا بیافته و همیشه منتظر منجی باشه
تو تمام ادیان و افکار حتی بت پرستان منتظر منجی هستند ربطی نداره