نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 100

موضوع: دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

پیش فرض پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    نه والا من که نگفتم شما منظورت با من بوده
    نمیدانم شاید من خواب دیدم اینها را شما نگفتی
    من پولم کجا بود حاجی تازه بعد از اون ماجراها بود که فهمیدم لوتوس ینی چی
    حاجی هم خودتی
    نه بخدا نه تعاونی میشناسم نه بانک ، کسی که پول نداره از این چیزا خبر نداره ، من کاری که نمیتونم بکنم فعلا دارم درس میخونم ، البته قبلا کار میکردم ولی قعلا چسبیدم به درس
    گور بابای اینایی که پول ملتو بالا میکشن بچه هاشون همه تو آمریکا ساکنن کردن
    منظورت گور بابای همان سردار دیگه ؟ آخه اکثر این تعاونی ها و موسسات را سردارهای سپاه راه انداختن و دو موسسه ثامن و بانک مهر اقتصاد که مال تعاونی خودشان هست
    پس بچه هاشون هم خارج هستند دیگه ؟
    خوش به حال اونها و ما

پادشاه عربستان گفته بود ایران با اعتقادات دینی تونسته به اینجا برسه بخاطر همین یه گروه درست میکنیم و از راه اعتقاد ایرانو نابود میکنیم نمونش همین دائش
    مثلا به کجا رسیدیم ؟ به مرز فحشا در 13 سالگی ، به مرز نابوی اقتصادی ، به بیکاری منیلیونها با سواد ، به رکو.ردهای اختلاس دنیا ( 15 هزار میلیارد صندوق وزارت آموزش و پرورش و سه هزار میلیارد خاوری و بانک ملی ، و چند ده هزار موسسه شاندیز و چند هزار میلیارد وزارت نفت و .... )
    واقعا به افتخارات بزرگی دست یافتیم
    این دروغ ها که تو مغز شما فرو میکنند را باور میکنید ؟
    پادشاه عربستان شکر بخوره هیچین شکری خورده باشه
    من حرف میزنم مدرک میزارم و برای همشون لینک گذاشتم شما بیار یک منبع عربی و انگلیسی بزار که پادشاه عربستان همچین غلطی کرده باشه

فیلمای بی حجابی دخترای تهرانو برده بودن به دائشیا نشون میدادن میگفتن اینجا اسرائیله ، یه مشت آدم فریب خورده تبدیل شدن به جنایتکار ، الان قضیه ماهاست که داریم گور خودمونو میکنیم
    اولا حجاب اجباری نیست تو دین اسلام دوما تمام بدبختی ما همین دو تا مو بیرون هستش ؟
    تمام اون اختلاس ها و ***ی ها و گفتم فقز مالی که باعث پایین اومدن سن فحشا و بالا رفتن سن ازدواج هست مهم نیست مهم همین دو تا مو بیرون هست ؟
    فکر نمیکنی بالاتر از دماغ را هم باید دید ؟ فکر نمیکنید برای اینه این حرف ها که ذهن ما منحرف بشه که این همه ثروت و چرا فقر تو کشور بیداد میکنه ؟
    فکر نمیکنی هدف اینه که مردم نپرسن این همه پول نفت و معادن و ... کجا میره ؟

دقیقا تو ایران یه سری حرفارو بزنی همه بهت میخندن پس ترجیه میدم درباره اعتقادات صحبت نکنم چون اینجا فکر نکنم کسی طرفدار این مسائل باشه
    اعتقادات هر کس برای خودش محترم هست و تنها متظاهرین به دین معابی که به پول و مال مردم هم دارند دست درازی میکنند به زور میخوان مردم را بفرستن به بهشت
    اون هم چه بهشتی ؟ طرف انگار لیدر تور بهشت هستش و چنان با آب و تاب داره از بهشت حرف میزنه پدر صلواتی انگار تازه از اونجا برگشته
    انگار معاملاتی املاک بهشته و داره بهشت به مردم میفروشه بعد شکم مفتخورش را میخوارونه و بابت نماز خوندن واجبی خودش مردم را سر کیسه میکنه نکبت

در رابطه با سران مملکت و حق خوری هایی که میشه حق با شماست بنده چندبار متذکر این مساله شدم و علنا اسم آوردم ، ولی این آزادی بیانم خوبه ها
    از کئدام آزادی بیان حرف میزنی ؟ از روزنامه نگارهای تو زندان یا قتل های زنجیره ای وزارتن اطلاعات ؟ از قتل سران احزاب از جمله حزب ملی چی ؟
    چه آزادی بیانه که حتی حزب بزرگ ملی ایران حق تشکیل جلسه نداره ؟
    شاید منظورت ستار بهشنی هست ؟ ختما رو اسمش کلیک کن تا معنی آزادی بیان تو ایران را بفهمی

یه نکته جالب بگم ، مردم خیلیاشون به امام زمان اعتقاد ندارن ولی آمریکاییا زمانی که عراقو گرفته بودن رفته بودن به امام جماعت کربلا میگفتن یه شماره تلفنی چیزی از امام زمان بدید کارش داریم
    باز حرف زدی بی سند و مدرک ؟ بیخیال دوست عزیز
    ولی اینی که شما گفتی بیشتر به مسخره کردن میخوره تا اعتقاد

الان تو اروپا مسیحی های متعهد دارن دعا میکنن منجی بیاد
    این مورد تو ذات بشر هست که در هنگام گرفتاری یاد خدا بیافته و همیشه منتظر منجی باشه
    تو تمام ادیان و افکار حتی بت پرستان منتظر منجی هستند ربطی نداره
    ویرایش توسط iraniam2000 : February 11th, 2018 در ساعت 20:11

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

2. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)