نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
اول اینکه دست هر کی میخواد باشه باشه ، من زنده باشم و از گرسنگی نمیرم بعدش مهم نیست

اما در مورد شما ، من گفتم شما خوردی ؟

حرف من با خود این جناب بود و کسانی که فکر میکنند ایشان ناجی بزرگ هست
ایشان زرنگ بیاد حق من را که با مالیاتم حقوقش را میدن بگیره نمیخواد بره سوریه را نجات بده اون هم با پول مردم بیچاره ایران
چطور نمیترسه آمریکایی ها و انگلیسی ها و ... اونجا بکشنش اما میترسه اینجا بگه داداش هام همگی توجه کنید بیاین ***ی نکنیم !
اونوقت میکشنش ؟
بابا ایول
یارو با رفیق هاش چند تا تعاوئنی زده با بالای 2000 شعبه و پول مردم ایران را خورده رفته اونور از ضریح حضرت زینب (س) آویزان شده عین بچه یتیم گریه میکنه ، تو پول بچه یتیم های ایران را تو تعاونیت نخور نمیخواد بری التماس دعا داشته باشی چون حق الناس به قول خودشان تنها چیزیه که خدا ازش نمیگذره
نه والا من که نگفتم شما منظورت با من بوده
مملکت از داخل خراب میشه ولی خارجیا هیچ قلطی نمیتونن بکنن بخاطر همین اینقدر رو مردم کار میکنن
مصال زدم گفتم صیاد شیرازی رو ترور کردن
خوب سردارم همینطوری میکشن
پادشاه عربستان گفته بود ایران با اعتقادات دینی تونسته به اینجا برسه بخاطر همین یه گروه درست میکنیم و از راه اعتقاد ایرانو نابود میکنیم نمونش همین دائش

فیلمای بی حجابی دخترای تهرانو برده بودن به دائشیا نشون میدادن میگفتن اینجا اسرائیله ، یه مشت آدم فریب خورده تبدیل شدن به جنایتکار ، الان قضیه ماهاست که داریم گور خودمونو میکنیم

دقیقا تو ایران یه سری حرفارو بزنی همه بهت میخندن پس ترجیه میدم درباره اعتقادات صحبت نکنم چون اینجا فکر نکنم کسی طرفدار این مسائل باشه

در رابطه با سران مملکت و حق خوری هایی که میشه حق با شماست بنده چندبار متذکر این مساله شدم و علنا اسم آوردم ، ولی این آزادی بیانم خوبه ها

الان دقیقا همه منتظرن یک نفر مثل سردار بیاد مردومو نجات بده ولی فقط امام زمان میتونه مردمو نجات بده

یه نکته جالب بگم ، مردم خیلیاشون به امام زمان اعتقاد ندارن ولی آمریکاییا زمانی که عراقو گرفته بودن رفته بودن به امام جماعت کربلا میگفتن یه شماره تلفنی چیزی از امام زمان بدید کارش داریم

الان تو اروپا مسیحی های متعهد دارن دعا میکنن منجی بیاد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط rfm نمایش پست ها
ناراحت نشين ايشون استاد اين كارن جاي ديگه اي تلگرامي سايت ديگري پستي چيزي ميخونن اينجا جواب ميدن. خوش به حالش ><
شما مثل اینکه دست بردار نیستی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
تو این تاپیک تی تاپ ساندیس سکه میدن که یه عده دارن پاره می کنن خودشونو؟
نت برا شما حرومه ها ارماناتونو سست می کنه بهتر نیست اف شین ؟ یا لابد شاید جیرتون از این کارا در میاد چقد زحمت کشین
ملت دارن از گشنگی می میرن اوقت ببین طرف چی داره ور میزنه بسه بابا....
واقعا ؟ شما از یک پست بنده متوجه شدید ؟